Att få vara sentimental

 

En plötslig saknad efter den där lilla handen i vagnen som alltid ville hålla i min. Min lilla Nyponros som alltid skulle hålla handen när hon var i vagnen, redan från det att hon var nyfödd fann hon ro i det. Och en liten hand i min på små svajiga steg under en av de första promenaderna utomhus. Llilla tultan... Och känslan av o lyfta upp sin lilla skatt mot sig, hålla om under blöjbaken, pussa kinderna tills hon kiknade av skratt och stoppade in hela handen i sin mun. Storebror, stolta storebro som alltid sett efter sin lillasyster med största kärlek och stolthet.

 

Jag saknar även mitt hår, mitt långa vackra hår som jag alltid fick komplimanger för förr.  Det är så att man inte kan tro att det där varit jag på bilderna här när man ser mitt hår idag. Det som inte alls är i samma skick efter flera jobbiga år... Men jag hoppas en dag få ut längderna igen, åtminstone att det slutar gå av, som det gjort under 3 års tid.


Ja, jag är lite sentimental idag. Man måste få ha såna dagar ibland då man går tillbaka och minns. Det är en av de saker jag glädjer mig åt allra mest med min blogg, att ha 5 år minnen sparade att gå tillbaka till och återuppliva när helst jag vill.

Kommentarer
Postat av: Kitty

vilket objektiv använder du mest till vardagsfoto och när du fotar porträtt på barnen? 😊

Svar: Titta i det finstilta inunder mina inlägg. 😊
Josefin -Happy Days-

2015-03-21 @ 16:37:59
Postat av: jaana- hälso och kostcoach

Det är rätt trevligt att minnas tillbaka emellanåt, även om man blir sentimental! :)

2015-03-21 @ 18:19:59
URL: http://bananajaana.blogspot.se
Postat av: JUNITJEJ

Det är lätt att bli sentimental ibland,

2015-03-21 @ 19:23:53
URL: http://www.junitjejen.se
Postat av: Lilly

Jag saknar också mitt långa hår jag hade. Jag fick problem med håret efter jag slutade amma och till sommaren har jag haft problem med det i 2 år. Förhoppningsvis ger det med sig snart. Det är så illa så jag har tappat stora tussar så fick klippa mig killkort till slut. Fått göra det i 2 omgångar nu och hoppas inte på en 3e. :( Trivs verkligen inte i kort hår och det är därför som jag ej har några nya bilder på mig i min blogg.

2015-03-21 @ 22:32:52
URL: http://babydollsugardust.blogg.se/
Postat av: Emmelie - ensamstående mamma till Ebba och Hugo

Underbara bilder,tiden går så fort.

2015-03-22 @ 06:54:59
URL: http://www.emmgus.blogg.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0