Med sol i sinnet efter helgen


Ni vet, när man har en sån helg som lämnar ett finurligt leende lång tid efter sig och man finner sig själv sitta lite drömmande och vara så hiskligt allmänt nöjd. Ja när livet känns så där extra bra. Så hittar man mig denna måndag, jag har haft en så fin vårig helg där Conversen för första gången i år åkte på.

En helg som bestod av spontanitet, vänner, solsken och började med att jag fick min väldigt fina vän Linda  oplanerat över på film- och godiskväll i soffan på fredagen. Gillar spontaitet, det är nog för övrigt ett ord som beskriver mig som person väldigt bra. I sällskap med samma vän tog jag sedan en skön dag på stan under lördagen som badade i sol. Blir så himla glad i humöret av sol, är en riktig vädermännsika som kräver ljusa dagar och sol på skinnet... Och, det är så härligt o se hur det där leendet och bekymmersfria sinnesstämningen även sitter på var och varannan person man möter i vimlet nere på stan när våren gör entré. Öppna vårjackor, cafébord som ställs fram där uteserveringar börjar ta form... 
 
Hann även med att sola på balkongen på lördagseftermiddagen innan jag svirade om för tjejkväll med tacos hemma hos mig då min goa Cissi kom över. En sväng ned på stan till favoritpuben Munken fick avsluta kvällen. Söndag blev jag spontant (igen, gillar spontanitet!) inbjuden till mina föräldrar och bortskämd med säsongens första grillning ute. Mysigt o träffa familj, syskon och charmiga syskonbarnet Leo. Söndagen avslutade med tvkväll, mys och snacks. Ja just det, jag var ju ute och sprang med! Den känslan, att ta på sig löparskorna och ge sig ut på morgonen med pumpande musik i öronen och susa fram på landsvägar, fri i sinnet och med sol i ansiktet... Det är lycka!

Så, ni förstår nog varför mitt leende från helgen dröjer sig kvar och ute ja där fortsätter solen att skina över staden...

Kommentarer
Postat av: Jarina

Sååå härligt med sol!

2015-03-16 @ 17:32:31
URL: http://jarinafoto.blogg.se/
Postat av: jaana- hälso och kostcoach

Låter som du haft en härlig helg. Njuta av känslan!

2015-03-16 @ 19:05:30
URL: http://bananajaana.blogspot.se
Postat av: Hedvig

Låter som en riktigt härlig helg!

2015-03-16 @ 19:16:27
URL: http://hedvigs.se
Postat av: Nana

Låter som härlig helg, en helg som ger mer smak och hopp!

2015-03-17 @ 08:02:10
URL: http://createlifeofdreams.wordpress.com
Postat av: Cherie | Börja Spring

Den känslan är så härlig och jag har haft samma känsla efter de senaste två helgerna :) Låter som du har haft en fantastisk helg iaf :)

2015-03-17 @ 08:49:35
URL: http://www.borjaspring.se
Postat av: Cissi

Underbart!
Nu håller jag bara tummarna för att det inte blir allt för många bakslag, helst inget ;)

2015-03-17 @ 12:26:00
URL: http://cissileandersson.blogg.se/
Postat av: Elena

Vilka härliga bilder!

2015-03-17 @ 20:24:36
URL: http://baraelena.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0