All is well

 
"All is well.
Everything I need comes to me at the perfect moment.
Nothing happens before its time."
 
 
En affirmation som ger mig ett lugn och stämmer så väl in på hur jag känner mig glad och trygg i nuet. Jag är övertygad om att de förändringar som behöver komma in i mitt liv gör det tids nog och det är inget jag stressar upp mig över idag. Allt kommer lösa sig när det behövs och tiden är mogen. 

Jag skapar en bild i mitt inre över hur jag vill att framtiden ska bli, vad jag och mina barn behöver för att må bra. Låter en dagdröm ta form som ger mig hopp och längtan i det välmående jag redan har. Jag tror på attraktionslagen, att det man tänker på drar man till sig, att man ska se sig själv som en stor magnet som drar till sig det man tänker och känner. Att attrahera in drömmar och det bästa i mitt liv.

När jag började läsa om attraktionslagen mådde jag som sämst, var väldigt låg och negativ och inte alls mig själv. Då så slog det mig också att jag så länge tyckt synd om mig själv och att all världens elände verkat drabba bara mig. Jag började tänka efter, att jag faktiskt dragit till mig allt det negativa genom att själv vara negativ. Jag kan inte skylla alla händelser på hur jag mådde, men jag tar ansvar i hur saker påverakde mig. Genom att välja att tänka och känna negativt. Så jag ändrade inställning, ranskade mig själv och valde bort de bitar i mitt liv som fick mig må dåligt. Som ovanor och personer som fick mig ur balans. Bara genom att börja rensa och förändra blev jag med ens en mycket gladare och starkare Josefin igen, ett jag som jag känner igen mig i från förr. Jag kan inte ens beskriva hur lycklig och trygg jag känner mig nu. Det är en så stor kontrast. 

Så vad drömmer jag om idag? Vet ni? ;-)

 


Kommentarer
Postat av: Jarina

Vilka fina bilder! :)

Svar: Tack snälla, vad roligt att du gillar dem :)
Josefin -Happy Days-

2015-05-13 @ 12:17:33
URL: http://jarinafoto.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0