It´s all about the light

 
Det gäller att fånga ljuset, det rätta perfekta ljuset. Det är det jag letar efter i mitt fotograferande. Visste ni att det man gör när man fotograferar är att måla med ljus?

Bilder ovan från Instagram @myhappydays.se taget med mobilen

 

God morgon, vaknade 09:30 (!) idag, blev lite lätt chockad när jag tittade på klockan för jag brukar i regel vakna tidigt och speciellt så här års när ljuset flödar in. Men var nog välbehövligt iom min envisa förkylning. Är ledig idag i alla fall och har chans att fortsätta "tysta leken" så kanske jag får ut annat än kraxande till imorgon. Ni skulle "hört" mig igår... Haha, ingen röst alls typ. Jag blev full i skratt varje gång telefonen ringde och jag hörde hur rösten sprack och gick upp o ned som jag vore i målbrottet. I bästa fall, för det mesta kom det bara viskningar ut. Det var nog för att jag skrattade så mycket i lördags att jag skrattade bort min röst totalt, tänk vad roligt man har då! ;-)

Fick förresten ett så klockrent sms av min Cissi igår, se nedan. Hon känner den här tokiga fotografen som helt plötsligt bara kan bli helt till sig utan förvarning och börja smacka foton med mobilen om man sitter mitt i ett samtal. För att jag ser i bilder och ständigt obesrverar ljuset. Haha, jag lever och andas fotografi, hela dagarna. Men det gör mig lycklig! 

 Ha en underbar dag alla härliga människor, känner mig så himla glad o lycklig trots förkylning! I nästa inlägg lovar jag masa tokiga, och härligt färgglada bilder från Color Run i lördags, så kolla in snart igen!

Love J

 

Kommentarer
Postat av: Linnea

Så snygg skinnjacka du har på bilden, var kommer den ifrån?! :D

Svar: Åh tack, den är faktiskt ett fynd från... Ullared! 🙊
Josefin -Happy Days-Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0