NoHate-dagen 4/11

 
I morgon är det NoHate-dagen, den dag då vi alla hjälps åt att fylla internet med kärlek för att visa att det inte är okej med elakheter. Det är så lätt att gömma sig bakom anonymitet och fegt kasta iväg nedvärderande kommentarer, påhopp, kränkningar och mobbas. Jag tar helt avstånd från detta beteende och vill hjälpa till att stöda NoHate-dagen. Detta med att på nytt lyfta fina kommentarer här i min blogg som jag fått senaste tiden som alla bidrar till ett snällare internet. 

Som jag skrivit senaste tiden har jag en väldigt tuff tid just nu med många motgångar, utmattning, sjukskrivning, olyckor och dödsfall... Men jag har fått så mycket fina kommentarer, massa kärlek, pepp och böner för mig i mina kommentarer. Jag vill hylla er alla o säga tack, det är svårt, men jag försöker. Jag vill passa på att tacka och lyfta dessa kommentarer lite extra:

Postat av: Lovisa
"Fina fina Josefin! Vad tufft du har det, livet testar dig verkligen på alla sätt just nu! Förstår att det måste kännas hopplöst och meningslöst, men du ska veta att vi är många som tänker på dig. Jag ska be för att du får den stöttning och kärlek du behöver för att ta dig igenom detta 💖 Kram"

Postat av: Anonym
"Vill skicka en stor varm kram och jag ber en bön för dig! 
Lidande kommer ibland och ibland med råge! 
Man hittar inte svar på varför det sker. 
Kämpa för dina barn, gör ditt bästa och var den ärliga fina person som du är. Gå vidare och du kommer få uppleva nya ljusa dagar med mycket skratt och värme och du kommer få nya insikter med dig på din resa."
 
Postat av: Jes
"All världens styrka skickar jag till dig finaste J! 💕 Livet prövar oss hårt ibland, men tänk på att det är i motvind som Draken lyfter! När man nått botten finns bara en väg och det är upp! Stora kramar från Jes"
 
 
Ni som även följer mig på instagram (följer ni mig inte så gör det på @myhappydays.se) vet att jag dessutom nominerade några av mina vänner tidigare och bad dem skicka vidare ett handgjort hjärta. Passa på att göra det ni med idag under hashtagen #NoHateSE. Nominera 3 personer som står upp för ett snällare internet eller som du vill ska stå upp med dig mot näthat.

Alla bilder samlas här, här kan du dessutom läsa mer om näthat, lyssna på podcasts eller ta del av tips mot näthat.

Kommentarer
Postat av: Linda

Jag vet inte alla detaljer till vad som händer runt dig just nu, men att du inte mår bra har jag förstått. Alla taskiga kommentarer du får tycker jag är fruktansvärda.
Jag hoppas du har styrka att kämpa på även om tiden är tuff just nu, men någonstans där framme så finns ljuset och en bättre tid att möta. Jag själv mår inte toppen heller just nu, i Söndags då jag jobbade så brast det för mig en kollega satt och berättade om när hennes mamma gick bort och det var så hemskt, så jag började gråta delvis för den hemska hon upplevde och säkert också för att min mamma befinner sig i ett dåligt skede i livet, vi vet inte hur länge hon kommer finnas kvar hos oss, det kan vara veckor, det kan vara månader, men för varje dag som går så blir hon allt sämre och just nu går funderingen kring om hon kommer finnas kvar till jul. Men livet går vidare på något märkligt sätt trots allt och man klarar mer än man tror. Jag borde vara lycklig nu då jag väntar mitt första barn, men i lyckan så finns det sorg också, för mamma kommer nog aldrig få träffa sitt första barnbarn då Maj känns som att det ligger allt för långt fram då hon är så pass dålig som hon är nu.
Så en massa styke kramar sänder jag till dig.
Kram Linda

2015-11-03 @ 12:10:38
URL: http://stigintilloss.blogg.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0