Novemberdis genom mobilenIgår låg dimslöjor och dis över novemberlandskapet strax utanför mig på landsbyggden. Jag började dagen med att springa ett varv i skogen och sedan tog jag mig ut bland dimslöjorna. Hade bara med mig mobilen så bilderna är tagna med min iPhone o håller inte högsta kvalité men tycker det blir bra bilder ändå.

Idag blir det att viga min lediga torsdag till att gå igenom mina bilder på gamla hårddiskarna. Har flera bilder som jag tänkt att jag ska kunna göra något bra med. Har en affärsidé som jag så smått kommer att ta tag i, men verkligen i snigeltakt! Ganska skönt ändå att det får ta den tid det behöver utan stress, krav och måsten. Bara köra det efter hur jag själv mår, orken är ganska oberäknelig just nu. Ena dagen glad och energifull o har lite mer ork än vanligt, nästa dag kan vara som att jag fallit platt och går runt i en dimma av trötthet. Virrig är jag med, otroligt tankspridd och har svårt med närminnet och att fokusera och planera, bara att planera hur jag ska åka med bussen kan bli jobbigt. Det kan vara lite frustrerande men jag skrattar samtidigt åt det, för att ha kvar humor är väldigt viktigt för måendet. 

Kommentarer
Postat av: Oslofru

Superfina bilder :)

Svar: TACK!
Josefin -Happy Days-

2015-11-19 @ 10:13:25
URL: http://oslofru.com
Postat av: rememberthiis.blogg.se

Fina bilder!!

2015-11-19 @ 10:31:27
URL: http://rememberthiis.blogg.se/
Postat av: rememberthiis.blogg.se

Fina bilder!!

2015-11-19 @ 10:31:33
URL: http://rememberthiis.blogg.se/
Postat av: Jaana-hälsocoach

Du har verkligen lyckats fånga känslan av november på bilderna, otroligt vackra!

Härligt att hitta lite krafter till något nytt, och du är klok som tar det sparsamt med krafterna du har.

2015-11-19 @ 17:25:49
URL: http://bananajaana.blogspot.se
Postat av: frkenduktig.blogg.se

Bra att du tar det sakta och försiktigt. Å vad roligt att läsa att du kan skratta åt förvirringen. Det är nog en bra egenskap. Har du blivit deprimerad i ditt utmattningssyndrom? Känner igen det där med svajande energinivå även om jag fortfarande inte nått till att ha dagar med mycket energi, så har jag i alla fall dagar med mindre lite energi eller vad man ska säga. Det känns ju hoppfullt att det verkar kunna bli bättre. Ta hand om dig och var försiktig!

2015-11-21 @ 21:42:24
URL: http://frkenduktig.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0