Think about happy things


Efter att ha jobbat sent igår, tror jag var sist ut på hela kontoret faktiskt, svängde jag förbi stans fräschaste sushihak för en hämtlåda samt köpte lite bubbel till det på vägen hem. Känns ju fint o ha något lite extra en fredagskväll även om man bara sitter själv i soffan och tittar på Idol. Väl hemma väntade en fredagspresent i min brevlåda! Vilken fin människa hon är den där bloggvännen Erika! Hon måste vara en av de gulligaste och omtänksammaste människor som finns, hur fint är det inte o skicka en överraskning för att pigga upp mig i den orosbubbla jag befunnit mig i sista tiden? Något som jag desutom faktiskt väldigt mycket behövde och hade tänkt på häromdagen att jag borde skaffa mig. Tack snälla för så fin nyckelring med klok påminnelse, den sitter på min knippe nu och kommer följa mig vart jag än går. :) 

Här snoras det fortfarande men ikväll ska jag trotsa min förkylning och ge mig ut med en vän på stan för att besöka Kulturnatten, en väldigt mysig hösttradition i vår stad. Ska även fota två barnfamiljer i helgen, fånga ögonblick på bild som jag älskar. Det blir en fin helg, det är jag säker på, kram på er och trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: ɑ n n i k ɑ

Åhh så fint :D

2015-09-26 @ 18:32:07
URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: Erika Kvarnlöf

Verkligen jätteroligt att du gillade den. I en värld av krig, näthat och elände tycker jag att det minsta en kan göra är att försöka att göra något bra för sina medmänniskor. Jag kom att tänka på dig direkt när jag hittade berlocken och då jag tycker att du verkar vara en så härlig tjej som skänker så mycket glädje med dina vackra bilder ville jag ge dig lite glädje tillbaka. Kram på dig!

2015-09-26 @ 20:23:26
URL: http://hemmahoskikan.se/
Postat av: Lilly

Haha och jag åt sushi ikväll på min barnlediga dag. :D Så bäst! Man får unna sig det när man har varit duktig eller genomgått någonting som man tycker är jobbigt. <3

2015-09-26 @ 21:19:29
URL: http://babydollsugardust.blogg.se/
Postat av: Cherie

Vad mysigt att få något sådant! Hoppas du hade en bra helg :)

2015-09-28 @ 09:51:30
URL: http://borjaspring.wordpress.com


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0