Första skoldagen

 
 
 
Skolstart för båda mina skatter idag. Stora sonen börjar högstadiet på en ny skola inne i stan, galet. Helt galet! Kan inte förstå att jag har en så stor kille nu. Det var en spänd, lite nervös men förväntasfull grabb som åkte till skolan idag. Men den nya klassen, skolan och lärarna känns jättebra, jag har en trygg känsla i magen och Pontus tror att han kommer trivas. 
 
 
Första klass för Nyponrosen! Idag var det dags att ta steget in i klassrummet med alla gamla kompisar efter ett långt härligt sommarlov och börja 1:an. Meja var självsäker, nyfiken och ivirg att börja skolan, på riktigt. Vad stort det kändes att se henne sitta i klassrummet, tillsammans med alla andra bakom sina bänkar. Hon har längtat länge efter att börja skolan, bli stor, får riktiga läxor. Hemma har hon hittills hittat på egna läxor när brorsan suttit med sina.
 
 
Det ska bli spännande att följa min barns nya skolår! 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Men åh, vilka sötnosar! :) Hoppas allt gått bra!

2016-08-18 @ 16:42:38
URL: http://dcentury.se
Postat av: Annie

Så gulligt! :-D Hoppas att hon kommer att älska det! Jag kommer ihåg att när jag började första klass tvingade jag min lillasyster som gick på dagis att leka klassrum med mig, jag gjorde läxor och lektioner och ställde upp ett klassrum med tomma burkar och grytor där mina nallar och min lillasyster satt och så var jag läraren. Jag hade sjukt kul och syrran lärde sig en hel del, haha!

2016-08-19 @ 21:23:37
URL: http://narannie.se
Postat av: Anna

Lasses turnépremiär i grannstaden ikväll???😊🎤🎸 Kram Anna

Svar: Jag var uppbokad på annat håll igår, hoppas du hade trevligt om du gick dit :)
Josefin -Happy Days-

2016-08-20 @ 13:27:01


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0