Att skriva på sin egna bok

 
 
 
Har återupptagit skrivandet av min bok nu som jag påbörjade för två år sedan. Jag började att skriva den i anteckningar i mobilen en morgon efter en dröm då orden bara rann ur mig, sen tog det stopp. Hade efter det svårt att veta hur jag skulle fortsätta och hur jag skulle binda ihop alla händelser men nu går det av bara farten och känner mig så ivrig. Suttit intensivt i flera timmar nu sen jag kom hem från jobbet idag och skrivit och skrivit. Känns spännande att få måla med ord och fånga känslor med berättarkonsten. Det är som terapi. Att utrycka mig i text och bild har alltid varit något jag brunnit för och nu fann jag väldigt mycket inspiration. Jag ser det här som ett sidoprojekt jag gör när andan faller på, inget ont måste utan bara kul. Därför får det ta den tid som det behöver ta. Det kanske tar två år till, eller mer?
 
Hm, det här med att dra igång nya projekt är jag tydligen väldigt bra på... Företag, körkort, skriva bok, fota på uppdrag... En sak i taget var det ja. Inte konstigt att jag går in i väggen när det är så mycket jag brinner för. Men om det är något jag lärt mig utav min senaste sjukskrivning så är det att lägga upp saker i tur och ordning, strukturera och välja ut det som är viktigst här och nu. För mig är det körkortet som har störst fokus nu, det ska jag bara fixa. Sen kommer företaget och däremellean kreativa infall som fotoskapande och bokskrivande. Känns bra! Jag har mer kontroll över min spontanitet och lust att kasta mig över nya saker nu. Man lär sig av att bli utbränd, man lär sig att säga nej, sätta ner foten och det har när jag tänker efter varit en vädligt nyttig och välbehövlig erfarenhet för mig.

Till sist vill jag säga TACK till er alla som varit så rara och kommit med pepp och tips i förra osäkra inlägget, kram!!Kommentarer


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0