Dagen jag blev med företag

 
 
 


 
Det är onsdag och det känns lite långt tillbaka att prata om helgen nu, men jag gör det ändå för den hänger ihop med punkten jag står på nu. Helgen lämnade inget kvar att önska sig, jag hade en riktigt härlig långledighet. God mat, träffat härliga vänner, varit ute och dansat, haft tid för mig själv och kunnat koppla av och finna lung inom mig. Jag är så stolt över att jag växt så i mina val som jag gör nu idag, att jag verkligen till hundra procent går in för att fokusera på mitt mående framför allt annat. Att jag kan sätta mina gränser. Därför har mitt mående resulterat i ett leende på mina läppar och en utstrålning som fått min närmsta omgivning att reagera. Fått höra flera gånger senaste tiden att jag lyser, ser bra ut, om det är något särskilt som hänt, har jag ä n t l i g e n hittat kärleken...?? Svaret är att jag helt enkelt funnit min väg tillbaka ut i ljuset från den mörka hemska hösten/vintern. Allt beror på egen vilja, att få tillbaka mina glada dagar, att få tillbaka mig och få känna mig genomsyrad av kärlek.

Idag var jag som uppe i det blå av härliga lyckokänslor, skön arbetsro på jobbet, en härlig solpromenad på lunchen, fick en bakelse på vägen hem av min högsta chef bara så där och lyssnade på så skön musik som fyllde hela mig med energi! Och så när jag kom hem, då låg det en hel hög i brevlådan med post. Speciell post... Post som gjort mig helt skakig och fyllde på mina lyckobubblor ännu mer! 

Den här dagen, kommer jag minnas inte bara som en helt underbar glad dag för att jag mådde så bra, utan även för dagen som jag blev med företag!! Jag mötte problem på vägen och var bara för några dagar sedan på väg att ge upp min dröm. Kände att jag orkar inte med trassel nu, inte nu när jag måste fokusera på att må bra. Men, jag gav inte upp, jag fyllde i och kompleterade och ringde ett jobbigt samtal. Jag gjorde det. Chocken när jag öppnade posten idag och såg att allt gått igenom bara två dagar senare sitter därför fortfarand i tillsammans med en skräckblandad förtjusning! Jag är livrädd, men nu är jag här och sakta men säkert kommer mitt företag som blir en webbshop med egna prints och foton att byggas upp. 
 
Det kommer gå sakta, för jag kan inte skynda, men jag hoppas att ni vill följa med mig i resan till en av mina största drömmar, att vara egenföretagare. 

Det enda jag inte är helt klar med just nu är vad mitt företag ska heta, jag fick inte igenom de namnförslag som jag lämnat in. Tanken var att namnet skulle relatera till min blogg, men jag får inte använda mig av "Happy Days" i någon som helst kombination med andra ord... Så nu har jag bara till söndag på mig att hitta på något nytt, hjälp!

Kommentarer
Postat av: Veronica - var dig själv, för alla andra finns redan

Ååh, shit vad kuul!! Grattis! Du lever min dröm. Jag är också sugen på att starta eget företag. :3

2016-02-03 @ 22:45:42
URL: http://musicismyboyfriend.spotlife.se
Postat av: SusanneI

Härligt !
Lycka till ❤️

2016-02-04 @ 04:35:15
Postat av: Emmelie -Mamma till två, ssk-student och kär.

Åh vad roligt, ser fram emot att se den shopen i framtiden . Kram

2016-02-04 @ 06:35:04
URL: http://www.emmgus.blogg.se
Postat av: Monica

Grattis! Blir nästan sådär lite "tår-i-ögat-glad" för din skull :) Härligt och läsa att det äntligen vänder för dig, att du mår bättre och saker går din väg. Det är du mer än värd <3 Stort lycka till och kram.

2016-02-04 @ 08:19:41
Postat av: Marlene

Stort Grattis! :D
Jag är själv sugen på det men velar mellan hobbyverksamhet och företag. Får se vilket det blir, om ens något. Ska bli kul att följa din resa. Kanske kan jag också lära mig något!

Angående namnet...kanske ett synonym på happy days kan funka? Joyful era, Sparkling dawn eller liknande?

Stort lycka till!

http://www.thesaurus.com/browse/happy?s=t
http://www.thesaurus.com/browse/day

2016-02-04 @ 08:34:07
Postat av: Malin

Days of Happiness? The Happiest of Days?

Grattis! Startade eget 2014 och det var mest laskigt nar det skulle deklareras haha, men det tillhor ju.

2016-02-04 @ 18:17:42
URL: http://piccadillytears.blogg.se/
Postat av: Anna

Grattis! Gu' va' kul! Det här är Du såå värd. Blir genuint lycklig för Din skull. Du kommer fixa't galant! Varm kram Anna

2016-02-05 @ 23:20:24
Postat av: Nettan

Gud vad roligt, stort lycka till!!
Tänkte på namnet; Johappyland där Jo står för dina två första i Josefine och land halva ditt efternamn och happy inkastat i mitten....
/Nettan

2016-02-06 @ 09:03:48
Postat av: Elin

Åh, va roligt! Jag vill också starta!

2016-02-07 @ 19:17:57
URL: http://elinolssonsfoto.blogg.se
Postat av: Elin

Åh, va roligt! Jag vill också starta!

2016-02-07 @ 19:17:58
URL: http://elinolssonsfoto.blogg.se
Postat av: OLIVIA | 17,8 årig tjej i medievärlden

Ååååh så kul. Du är FANTASTISKT duktig på foto!

2016-02-12 @ 00:16:53
URL: http://www.kaffedrickare.blogg.se
Postat av: Johanna K Andersson, Fotograf

Åh!
Vad roligt Josefin! Heja dig!!!

Svar: Tack söta Johanna ❤️
Josefin -Happy Days-

2016-03-14 @ 10:08:29
URL: http://johannakandersson.blogg.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0