Nyårsafton 15/16

 
Ska göra mig ordning för utgång med min fina pingla Jenny ikväll, en matbit ute är tanken och sedan gå vidare och checka in på något mer trevlig ställe i stan. Ska bli trevligt! Men tänkte först passa på att uppdatera här om nyårsafton som fyllde mig med så mycket glädje och energi!

Mötte 2016 med ett stort leende, lyckliga ögon och stora gapskratt under en fantastisk nyårsafton i bästa vänners sällskap. Hela kvällen 5-stjärning och rakt igenom fantastisk. Kunde inte haft det bättre! Jag ramlade i säng först kl 5 på morgonen och nyårsdagen blev en väldigt trött historia då jag gick upp först kl 19:30...! Trots att jag höll mig till alkoholfritt hela kvällen kände jag mig "bakis". Funderar faktiskt på om jag lider av B12-brist igen eller järnbrist för har varit väldigt trött senaste tiden. Tror inte bara att det är utmattningen och vintermörkret som det beror på, men ska till vc nästa vecka så får kolla det då. 

Jag brukar inte bjuda på bilder från fester och tillställningar om jag inte haft min systemkamera med mig men gör i detta fall ett undantag med detta mobilbildskollage. Tack värdparet Roger och Kenth för en oförglömlig tillställning och tack för gott sällskap tillsammans med er alla som var med och satte guldkant på årets sista timmar! 

 

Nu ser vi till att fylla 2016 med massa roligheter och bus!
Puss på er!


Kommentarer
Postat av: Vita villan

Vad härligt! Jag är utmattad o äter B-comp, sen så har man oftast magnesium o zinkbrist när man är utmattad också

2016-01-02 @ 20:56:34
Postat av: Embla Sofia - Fotograf och blivande mamma

Åh vilka fina bilder! :)

2016-01-02 @ 21:01:44
URL: http://emblasofia.blogg.se
Postat av: Victoria

Härligt! Gott nytt år finis :)

2016-01-03 @ 10:07:48
URL: http://victorianielsens.se
Postat av: Amanda

Vilka härliga bilder! :)

2016-01-05 @ 16:42:42
URL: http://https://amandasstil.wordpress.com


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0