Bloggevent i Kolmården

 
Jag och barnen har varit på ett riktigt trevligt bloggevent denna söndag, i Kolmården! När jag fick inbjudan i våras var jag mitt uppe i att ta mitt körkort och såg framför mig att hit skulle jag ta bilen själv med barnen. Så blev det också! Vilken häftig känsla det är att kunna åka iväg så här hur som helst o var som helst, ska ta med sina skatter på många äventyr i sommar. Underbart är det! 
 
 
 
Vi hade första parket på delfinshowen, så nära att vi fick närkontakt med vattnet som skvätte runt, haha! Det vi  fick se var en specialvisning då elektroniken spökade, men måste verkligen ge en eloge till de duktiga tränarna som redde ut situationen med energi, glädje och gav oss besökare en fin upplevelse i alla fall! Alla annaställda i djurparken var så positiva och glada, gillade verkligen energin man möttes av var man än gick.
 
 
 
Tummen upp från Pontus! 
 
 
Lilla skatten visade sig älska åkattraktionerna och var modig nog att åka bergodalbanan själv! Lagom stolt och stor hon kände sig då! 
 
 

Nu är jag och barnen helt utslagna efter en händelserik dag på Kolmården. Vi har haft det jättebra och vädret var helt perfekt, från molning förmidag till att spricka upp i sol på eftermiddagen.
 
Tack Kolmården och PR-ansvarig Helena för en fin dag i parken! 

Kommentarer
Postat av: Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

så mysigt

Postat av: Charlotte

Vad fina bilder på dina barn, det syns verkligen att de tycker om varandra!

2016-06-19 @ 22:43:03
Postat av: Mia Ohlson

Var på kolmården i förra sommaren. Delfinshowen "life" gav en rysningar och i slutet satt hela familjen och grät.
Måste också säga att du tar helt underbara bilder 😍

2016-06-20 @ 18:49:21
URL: http://miaohlson.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0