Fredagspower!

Tacofredag med barnen har vi haft ikväll. Den fina glasskålen fick jag av en vän, perfekt att hälla grönsakerna i när det serveras taco. Nu är vi alla mätta och har startat spotify med glada parytoner. 
 
 
 
Superfredag idag, vilken härlig start på helgen jag haft!

Startade min fredag att inför en okänd grupp människor på Riskettan berätta att jag avstår att dricka alkohol. Det kändes så skönt! Just i det sammanhanget inför en hel samling unga vuxna på väg ut i livet säga att det är ok att inte dricka alkohol och att man inte behöver falla för grupptrycket kändes så viktigt. Jag har valt att ta kontroll över mitt liv och att säga nej till alkohol är för mig då självklart. Som jag känner nu vill jag aldrig mer dricka. Det finns så goda alkoholfria alternativ och jag vill inte åt ruset, jag mår dåligt av känslan att bli lullig och förlora mig själv i fylla. Jag kan sakna smaken av rödvin, men jag saknar inte ruset. Jag säger inte att jag aldrig mer kommer att dricka, kanske jag kan njuta av ett gott glas vin i solen en dag igen. Men nu, nu handlar det om att ta kontroll över mitt liv. 

Det gör jag verkligen nu. Jag var efter Riskettan på bankmöte med min bankkontakt, kom ut där så peppad och glad. Jag fick ett nytt mycket bättre lånelöfte än innan som gör att det är möjligt för mig att köpa huset jag ska titta på under söndagen. Det huset min mormor bodde i sina första år som barn...! 
 
Är på rätt riktning nu i livet! Jag har startat mitt företag FotoFin som jag ska sakta men säkert börja bygga upp under året. Är på väg att ta körkort och hoppas snart förverkliga min och barnens dröm om ett eget hus! 

En riktigt härlig känsla gror inom mig, full med pepp och framtidstro!
 
Kram och kärlek, ha en fin fredagskväll!! 

Kommentarer
Postat av: Cherie

Så härligt det låter och det är du värd!

Svar: Tack fina, önskar dig en härlig helg ❤️
Josefin -Happy Days-

2016-03-04 @ 20:14:57
URL: http://borjaspring.wordpress.com
Postat av: AnnaSmyckeform

Vad roligt att höra att allt går framåt med företag, körkort och hus. Det är så spännande att följa din resa och jag är väldigt glad för din skull!
Kram :)

Svar: Åh tack Anna! ❤️
Josefin -Happy Days-

2016-03-04 @ 22:10:06
URL: http://www.annasmyckeform.blogg.se
Postat av: ISA

Fredagspepp! how we love that <3 och tacos.. hehe ;)

Svar: Bästa fredagarna ☺️❤️
Josefin -Happy Days-

2016-03-04 @ 22:41:42
URL: http://isabyl.devote.se
Postat av: Anna

Härligt! Snart sitter du i solen, vid Ert hus med ett glas gott DU valt och körkortet i handen!! Du fixar't! Undrar såå vart vännen köpt skålen...ljuvlig! Sen perfekt till tacon och slippa grälla mexicanska färger. Trevlig fortsättning på helgen! Kram Anna

Svar: Tack Anna! Låter underbart när du berättar om min framtid så! ❤️ Sök på loppisar, de brukar finnas där 😊
Josefin -Happy Days-

2016-03-04 @ 23:10:13
Postat av: Emmelie -Mamma till två, ssk-student och kär.

Men så underbart med huset, jag håller tummarna för dig!

2016-03-06 @ 07:31:34
URL: http://www.emmgus.blogg.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0