Han får inte ha skägg ner till magen

 
"Love is when he gives you a piece of your soul, that you never knew was missing"
 
 
En favoritbild från ett bröllop jag fotade för några år sedan, längtar efter att fotografera kommande bröllop i vår och sommar. Det här med kärlek, jag blir hög av att se andras lycka och starka känslor för varandra, det är så vackert. Hoppas att själv få uppleva den sanna kärleken snart. Känner mig redo att dela äventyr i livet med en man, en bästa vän och kärlek nu. Jag har en mental bild inom mig hur jag vill att vår kemi ska vara, så jag tror att det kommer hjälpa mig att känna igen honom när våra vägar korsas. Kärlek ska vara självklar och enkel, inte tilltrasslad med en massa känna efter i magen och fram och tillbaka, man bara vet när det är rätt. På samma sätt som jag visste att barnens pappa skulle bli pappa till mina barn första gången jag mötte honom. Det är sjukt egentligen, hur jag visste det redan då som 16-åring... Men så blev det!
 
Hade föresten på tal om att hitta kärleken en rolig diskussion med min dotter i morse. Hon sa "Du får välja själv vem du ska bli kär i, men jag vill hjälpa dig lite. Du måste tycka att han är snygg och han får inte ha skägg ner till magen. Nån som har en hund måste du hitta, hundar är gulliga! Då kan jag gå ut och gå med hunden. Sen ska ni få tvillingar, en pojke och en flicka." Behöver jag tillägga att jag blev väldigt full i skratt?? 

Är man intresserad av att anlita mig som fotograf är det bara att maila på josefin.landhagen@gmail.com


Kommentarer
Postat av: Cherie

Haha barn är för roligt ;) Min lilla skrutt tjatar här hemma om att bli storasyster :P Inte så enkelt att bara fixa sådär känner jag :)

Svar: Ja de är för härliga, jo det där med syskon är ju inte så lätt när man saknar partner.
Josefin -Happy Days-

2016-03-15 @ 14:01:49
URL: http://borjaspring.wordpress.com
Postat av: M Aurora

Åh underbar bild (som alltid) och så fint att läsa detta :D

2016-03-17 @ 10:30:55
URL: http://aurorals.blogg.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0