Lediga sommardagar

 
Lediga soliga varma dagar med de bästa i mitt liv. Som jag har njutit denna långhelg, det tror jag vi är många runt om i Sverige som har, helt underbart att kombinera långhelg med årets första sommardagar! 

Jag har haft det så fantastiskt att jag inte vet var jag ska börja, man kan säga att jag hunnit med en hel sommar på bara några dagar. Har häslat på vänner och hängt på deras balkonger och solat samt blivit bjuden på mat. Vi har pratat, skrattat och haft det så mysigt! Har även haft mina barn extra i helgen, vi gjorde en utflykt till vänner och har haft picknick i gröngräset och barnen blåst såpbubblor. 

Igår började jag dagen kl 7 och sprang milen på landsvägarna i underbara solen och lugnet. Mötte inte en människa på hela rundan, bara en räv med stor yvig svans som skuttade över fältet. Efter rundan tog jag frukost på min soldränkta entré till sällskap av våryra fåglars kvitter, rena orkestern! Den starten på dagen vill jag alltid ha!

Idag har varit en helt galet lyckosam dag! Startade med att både baka sockerkaka och scones på morgonen, barnen blev lyckliga. Jag har även fyndat och haft sån tur i olika sammanhang, idag är nog en bra dag o köpa sig en trisslott. Var en sväng till köpcentrummet där jag sprang på både skor, kjolar, nagellack till mig, skorna på rea för bara 50 kr desutom! Hittade även en hel del annat som jag behövde, var aningen fulllastad på min cykel hem sen, haha! Hittade även en vit picknickkorg som jag länge drömt om för bara 99 kr! Även det ett oväntatfynd. Sen hade jag turen att bara några minuter efter att en annons på blocket lagts ut råka se Mejas drömcykel, så jag slog till! Fick åka med pappa en tur i min nya bil som jag lääängtar efter att få köra själv, vi tog en fika i solen ute på landet när vi ändå hämtade cykeln. 

Bästa långhelgen!



Bilder från mobilen, jag har använt systemkameran men orkar faktiskt inte lägga in bilderna nu. ;) 

Kommentarer
Postat av: ISA

Blir så himla glad att alla verkar njutit av denna långhelg! åh vad vi älskar värme i detta land ;)

2016-05-09 @ 20:26:13
URL: http://isabyl.devote.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0