Fotoboken

 
Kommer ni ihåg fotoboken som jag skrev om för någon vecka sedan? Nu är den här och jag är jätteglad över den! Både bilderna i färg och svartvit hade bra färgåtergivning och jag är nöjd med hur man kunde presentera bilderna i olika layouter. Det blev särskilt fint när man har en serie bilder som den med Meja på ängen.
 
Hela boken är fylld med så många vackra underbara och minnesrika bilder, jag riktigt längtar efter att få visa den för besök som kommer. Det är alltid speciellt att se sina egna bilder i tryck, jag slås av hur fantastiskt det är att ha alla desa bilder från mina barns uppväxt samlade på detta sätt.
 
Sen känner jag mig stolt över att jag faktiskt kan fånga ögonblick som dessa som utstrålar magi. Jag kan ibland vara lite väl hård mot mig själv o känna att jag inte är bra nog. Men nästa gång jag är det, så ska jag påminna mig om den här boken. För när jag bläddrar i den så känner jag mig stolt. Och så känner jag mig glad över att kunna föreviga barnens uppväxt på detta sätt, vilken bildskatt de får med sig. Jag lägger ner så mycket kärlek när jag fotograferar, jag lägger ner alla känslor på min palett, det är just med känsla som jag fångar bilder när jag fotar. För mina känslor, de sitter utanpå skinnet, det är mitt hemliga trick i mitt fotograferande. ;-)

Vill ni också göra en fotobok som denna kan jag rekommendera Solentro.se som jag använde mig av. 

Kommentarer
Postat av: William

jättefin bok & superfina bilder :D Älskar också att göra fotoboköcker, ska kolla in sidan :D

2016-10-01 @ 10:55:13
URL: http://canonguy.blogg.se
Postat av: Annie

Åhh så vackert :-D Så fina svartvita bilder! Kan du inte visa hur du gjorde bilden på nyponrosen svsartvit? Så sjukt fin!! Alltså, wow, den skulle du ju förstora upp och ha på väggen!

Svar: Tack snälla! Jag har publicerat bilden på Meja och skrivit lite om den tidigare. Om du tittar i kategorin "foto och bildkonst" borde den dyka upp. :)
Josefin -Happy Days-

2016-10-01 @ 18:46:43
URL: http://narannie.se
Postat av: ensekundtusentankar.blogg.se

VD din boken blev!

2016-10-01 @ 20:35:12
URL: http://ensekundtusentankar.blogg.se/
Postat av: När Annie fotograferar i Kalifornien

Tack för svaret! Gick såklart in och kikade. Det står ingenting om redigeringen där :-) Du frågar bara vad vi tyckte. Så det hade varit jättekul om du ville skriva lite om redigering i ett inlägg. Kanske ge dina bästa tips och vad du brukar tänka på när du redigerar. Och gärna lite om den bilden och vad du gjorde annorlunda med den jämfört med hur du brukar.

Svar: Hm, jag som mindes det som jag hade skrivit om mina tankar kring bilden. Jag minns inte i detalj nu i efterhand hur jag redigerade. Men jag fokuserade på svärta och kontraster, jag har inget färdigt recept tyvärr utan provar mig alltid fram. Men givetvis ska jag tänka på att skriva om redigering mer vid ett tillfälle framöver. Jag kanske får göra ett eget inlägg om det :)
Josefin -Happy Days-

2016-10-02 @ 07:15:01
URL: http://narannie.se
Postat av: Emmelie%20-%20mamma%20till%20tv%E5%20och%20ssk-student.

Åh vilken helt fantastisk liten bok att ha o bläddra i. Du fångar magi i dina bilder, jag önskar jag hade den förmågan också.

Svar: Tack fina du!
Josefin -Happy Days-

2016-10-02 @ 09:52:50
URL: http://www.emmgus.blogg.se
Postat av: Hanna Karlsson

Vilken vacker bok! Så kul att ha.

2016-10-02 @ 22:09:13
URL: http://hannafialotta.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0