Söndagslistan


 
En intensiv vecka med söndag som enda vilodag. Har varit full fart från morgon till kväll varje dag och i regel somnat utslagen redan vid 21. Men helgen var mysig, den behövde vi, barnen och jag! 
 

Herravdelningen

Veckans oväntade bubblare, herre jisses så mycket snyggt det fanns inne på H&M Herr. Trettonåringen har ju faktiskt växt sig om sin mamma nu på typ en halv centimeter. Så blev premiärhänga på stora herravdelningen igår. Jag blev helt till mig, för äntligen kan jag köpa snygga herrkläder åt någon igen! Jag älskar att få styla outfits och blev grymt överraskad av att kläderna på herrarnas var så coola! Här kan jag hänga oftare och spana på både det ena o andra, lät ju lite galet, haha! Föresten, "herravdelningen", det borde ju kunna vara en egen fortsatt katergori på min lista, men inte med betoning kläder då utan dejting och kärleksfronten. Men den är ju rätt så öken så kanske inte har så mycket att bjuda på där för den nyfikne i alla fall! ;)
 
 
I huvudet på Josie
Oj så det snurrat, varit en riktigt djup tankevecka. Mest bakåt men en del nutid och en del framåt med. Jag tror att jag just nu har fastnat lite, känner att allt står stilla och jag vill ha fart och vind i mitt liv, vill ha förändringar, men det kommer inga. Känner mig rastlös, nedstämd och försöker att bryta mig loss men hur mycket jag än försöker så händer inget. Känns som om jag sitter fast i kvicksand och känner mig stundvis väldigt ensam och låg med. Så undrar jag, ska hela livet gå ut på att man måste kämpa som en idiot i motvind med allt? Kan man inte någon gång bara få prova lyckan att åka på en räkmacka och att nya möjligheter serveras? Nähepp... 

Veckans funderare
Om jag ska hoppa av dansen, jag vill hellre dansa pardans och inte efter koreografi. Vill lära mig dansa latin på riktigt, känner att kursen inte motsvarade mina förhoppningar och tyvärr inte ger mig den glädje jag hoppats på.
 

Projekt
Påbörjat ett inlägg för att ta bättre mobilbilder, hoppas kunna leverera inom ett par dagar!

 
 

Nätterna 
Plågats av riktigt hemska mardrömmar som varit ovanligt klara och verklighetstrogna, sovit oroligt och vaknat kallsvettig. En dröm som särskilt påverkade mig mycket var att jag förlorade mitt jobb när jag ville yttra min åsikt. Jag fick inget nytt jobb, kunde inte behålla mitt hem, fick sälja av med allt jag ägde och förlorade vårdnaden om barnen då jag inte kunde erbjuda dem ett hem. Det slutade med att jag hamnade på gatan helt övergiven, ägde bara kläderna jag hade på mig. Vaknade genomsvettig i panik, skräck och andnöd. 

 

Träning
Längtar så efter att få träna ordentligt igen nästa vecka, kommer hänga på gymmet så mycket jag bara kan! Älskar att träna, känner mig piggare, friskare och jag vill se fortsatt resultat på kroppen. 

 
Veckans mysigaste
Biolördag med barnen då vi såg Miss Peregrines hem för besynnerliga barn, såå bra, vill se den igen! Samt sovmorgon med helgfruksot, bordet uppdukat med massor och hembakade varma scones. 
 
Oväntad roligt händelse
På väg mot bion igår, vi tog bilen, så stannade inte bilen framför oss för en äldre man som var på väg att ta första steget ut på övergångsstället. Det resluterade i att bilisten fick en höjd hyttande knytnäve av mannen. Men jag som körede sakta och stannade fick istället ett leende och tummen upp. Haha, skön gubbe! 


Fotsätt  även gärna den nya funktionen med att ge inlägget en smiley! När ni ska lämna en kommentar hittar ni numera även ett par smiley´s som ni kan klicka på för att tycka till om mitt inlägg. Gör gärna det! Vore så kul att se hur den nya funktionen fungerar. Glöm inte att gilla inlägget med, så syns mitt inlägg bättre för andra! 


Puss och kram, ha en skön söndag finaste ni! 

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Åh den filmen vill jag också se. Bra och veta att det är bra :)

2016-10-16 @ 14:01:52
URL: http://jeanettethomsen.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0