Söndagslistan

 
Regning höstdag här hos mig idag, har varit på kalas för min ena lillebror och haft en mysig dag med familjen. Kör på med en lista igen för att sammanfatta veckan som gått, det verkar ju uppskattat av er med! Fått frågan om man får kopiera min lista, självklart. Länka gärna tillbaka in till mig då är ni snälla. :)
 

Tankar
Känt mig lite som i gråtoner denna vecka, det har varit en spiral med negativa tankar som jag försöker att bryta. Vet inte om det är vädret som påverkar mig. Är en riktig vädermännsika och blir tung i sinnet om solen inte visar sig. Jag är nog inte gjord för att leva i ett kallt och mörkt klimat... 

Träningen
Jo jag fortsätter att träna, 5 pass har det blivit den här veckan. Yoga, dans, styrka, konditon och cykel i vanlig ordning. Har sett reslutat av träningen att jag fått en bättre hållning, axlarna ser stakare ut och jag har tappat lite i vikt. Det där med vikt är föresten ett ämne jag gärna unviker, tycker inte om vikthets. Så därför väger jag mig aldrig, har inte gjort sedan jag var gravid med Meja och var tvungen iom besök hos MVC. För mig räcker det att jag möter en sund person i spegeln som mår bra, några kilo hit eller dit är skitsamma så länge jag mår bra! 
 
Längtan
Har ett sug efter att gå på bio, vill gärna se Miss Peregrines hem för besynnerliga barn, älskar Tim Burtons filmer! Funderar på att ta med barnen på den nästa helg! 
 
Stressen
Som ni vet har jag senaste tiden haft problem med stress. Nu känns det som jag har fått ner stressnivån något, känner mig mer avslappnad och det är jätteskönt, ska fortsätta att ha fokus på att hitta lugn i vardagen. Det som är bra är att jag hittade en av de stora orsaken till stressen. Det har varit intensivt på jobbet senaste veckorna med högt tryck och beordrad övertid mm, inte konstigt egentligen att jag känner av det i kroppen. 
 
 
 
Vad jag hoppas på nästa vecka
Mysiga kvällar med barnen, någon utflykt till helgen kanske och så måste vi göra stan en sväng o shoppa höstskor. Åh, bästa veckorna är veckorna med barnen! Då jag bara har dem hos sig på halvtid så blir jag väldigt fokuserad på att få ut det bästa av dagarna då. 
 
Vad ska jag göra nu?
Ska tända upp levande ljus och plocka fram lite gott till kvällen. Ska faktiskt festa till det efter en strikt tränings- och kostvecka med lite extra gott. Blir charkbricka, ostar, kex och chokladfondue! Frukter doppad i mörk choklad är ett undantag från min "inte äta godis regel". ;) Ska förresten kanske börja med att ta ett varmt bad, det har jag längtat efter hela veckan! 

Ha en skön söndagskväll, puss och kram! 

Kommentarer
Postat av: ISA

åh nu blev jag himla biosugen! bästa höstaktiviteten ju <3

2016-10-10 @ 20:31:50
URL: http://isabyl.devote.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0