Projekt fotobok!

 
Äntligen så tog jag mig i kragen och gjorde en fotobok! Det här är så pinsamt, speciellt för en fotograf, att jag inte har satt ihop alla favoritfoton jag tagit på barnen tidigare. Ni vet, man tänker att man ska göra det, sen. Sen blir aldrig av. Men nu så gick det inte att skjuta upp det där "sen" mer.

Använde mig av Solentro om ni undrar, en smidig sida där man inte bara kan göra fotoböcker utan även andra böcker. Det som passade mig så himla bra som bara har korta stunder då och då till övers att sitta med detta, är att allt jobb sparas. Har provat andra sidor förr som inte fungerat lika bra. Så tipsa er gärna med. Man blir ju så glad när man hittar något bra! 
 
Känns skönt att ha plockat ut mina favoriter och ska bli spännande att se hur boken blev när den kommer hem. Skulle behöva göra flera böcker, nu när jag kommit igång. Tänker mig en coffee table book, med mina bilder och vackra citat i. Vill ha massor fotoböcker, både egna och andra fotografers som ligger framme att bläddra i när man har besök, tycker det är trevligt!
 
En coffee table book får bli mitt nästa projket! 

Kommentarer
Postat av: mammatillmirakel.blogg.se

Har också det som mål att göra fotoböcker. Frågan är bara när man ska ha tid. :P Kram

2016-09-14 @ 20:39:41
URL: http://mammatillmirakel.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0