Danmark, Legoland

 
Det finns ett ställe som mina barn har velat åka till under snart 4 års tid, Legoland i Danmark. Så denna sommar överraskade jag dem med att åka hit! De hade ingen aning om att jag planerat detta i smyg och ännu mindre att vi skulle ut och resa. Det var först dagen innan vi skulle åka som jag avslöjade att vi skulle iväg nästa dag och bo på hotell. Spännande och kul tyckte kidsen som började spåna på vart vi skulle. Båda var övertygade om att det var Stockholm som var målet.
 
Dagen därpå hoppade vi in i bilen tillsammans med min vän Johanna och började bila. Först när halva resan var gjord och barnen fortfarande trodde vi var på väg mot Stockholm avslöjade jag att det var Danmark vi var på väg mot! De blev så förvånade och glada! Första natten sov vi i Kolding, en mysig liten stad med vackra hus. Jag hade gärna sett mig runt mer men vi hann inte för vi kom sent och åkte tidigt vidare mot Billund och Legoland dagen därpå. Där hade vi en heldag med bästa tänkbara väder, det var lätt mulet och varmt i luften. Tyvärr så var det ju mitt i högsäsongen så det var knökfullt. Vi fick hoppa över alla åkatraktioner eftersom det var 1 timmes kö. Det var trist men vi hann med så mycket annat. Pontus vann första pris genom att pricka alla bollar i en hink, då valde han en stor enhörning som hans lillasyster fick. Världens finaste!!

Det kommer ett nytt inlägg om det mysiga gårdshotellet vi borde på andra natten. Tar det separat för det blir så långt inlägg annars. 
 
Att åka har varit en resa svår för mig att ta med dem på tidigare innan jag hade körkort. Har lagt ner så myckt tid på att försöka hitta alternativa och prisvärda sätt att ta oss hit på. Jag har kollat flyg, tåg, bussresor osv men kommit fram till att bil är det bästa alternativet. Så denna sommar när jag även fick med mig en vän som också ville besöka Legoland åkte vi. Jag är så glad och tacksam över denna resa, den betydde så otroligt mycket för oss. Jag ville så gärna överraska dem med något de länge längtat efter och så blev det, denna sommar infriades drömmar. 
 

Kommentarer
Postat av: Maria D

Åh Jossan så härligt för dig och barnen att få komma iväg till Legoland. Kan vara bra att du väntade tills de var lite större. Jag var där när jag var 5 år och jag kommer inte ihåg så mycket. Men jag längtar att få åka dit med min familj. Men vi väntar några år!! Härligt med äventyr!! 😘

2017-08-12 @ 19:13:57


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0