Bra start på 2017

 
Mycket lyckokänslor som bubblat inom mid de första två månaderna på detta år. Det känns lite som att det är mitt år nu, när jag tar revansch på tidigare år där jag kämpat alldeles fö mycket genom flera nyanser av grått dis. "Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony". Så känner jag mig nu, harmonisk. Det hjälper verkligen till att ha fått vara med som så mycket roligt i början av året som galakväll, bankett, utekväll i Stockholm, firandet av SM guld i kundservice där min arbetsgivare går all in på att uppmärksamma oss. Att ha fina vänner runt mig som peppar, både de nära och långt borta. Och kärleken mellan mig och barnen, den slår inget! 
 
När man mår bra så blir även allt lättare, inställningen till det mesta och jag tror på attraktionslagen. Det man sänder ut får man tillbaka och fokuserar du och tror på det du vill ha kommer du att få det. Nu när jag kommit till en punkt i mitt liv då jag har mer energi att ge ut så tror jag att det kommer reflekteras tillbaka. Men det har varit en snårig väg att komma hit, tur jag är så fruktansvärt envis. Att gå igenom svårigheter för även med sig så mycket styrka och nya oanade krafter, det är otroligt tufft men utvecklande. Som att komma ut i ljuset som en helare människa på något vis.

Nu kör vi på fortsatt glädje rakt genom hela 2017! 

Kommentarer
Postat av: JUNITJEJ

SÅ underbart att det nya året har haft en bra start!
Jag passar på att önska dig en riktigt trevlig helg!

2017-02-17 @ 20:02:33
URL: http://www.junitjejen.se
Postat av: Madde / Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna

Det är nog både och det där tänker jag.

2017-02-17 @ 22:19:21
URL: http://www.saramadeleine.se
Postat av: Petra Azizov

Har tittat runt lite på din blogg. Känns som mina ord åren efter skilsmässan. Den känslan när man inser att man kan vara lycklig och faktiskt mår bra! Den är underbar. All lycka till dig!

Svar: Tack snälla för dina ord och lycka till du med ❤
Josefin -Happy Days-

2017-02-20 @ 10:06:07
URL: http://lifeofpeaz.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0