En vecka av överraskningar

Förra veckan var överraskande. Oväntade och spontana händelser fyllde mig med massa pirr i magen. Det var frigörande, härligt positivt och gav mig sprallig glädje.
 
Bland annat gjorde jag ett oväntat men välbehövligt köp, en ny bil! Äntligen, det ska bli så skönt nu i sommar. Har hunnit med att träffa flera vänner, gjort utflytker bland annat till stränder och suttit på bryggor. Det är något lugnande med att komma ut i naturen och sitta vid vatten. Haft mysiga fikor hemma i soffan och varit på rosélunch på en soldränkt uteservering! Underbart med spontana dagar, det ger mig så mycket energi!

Igår hamnade jag helt galet på min första seans!! Något jag inte heller hade bokat in, jag och vännen bestämde oss nån timme innan att vi ville testa. Vi fick veta spännande saker ur våra tidigare liv. Nyfikna? Ska berätta i kommande inlägg. Avslutade helgen med sushi hemma hos mig tillsammans med seans-vännen. Eller som jag numera säger, "risplockaren", hahaha!! Våra tidigare liv skilde sig åt en hel del kan man väl säga...

Kommentarer


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0