Presenttips

 
För en tid sedan fyllde en av mina närmsta vänner år och bjöd in till tjejkväll. Det var verkligen såå trevligt med massor av god mat och härligt mycket skratt. Jag som inte brukar gå på fest passade även på att följa med tjejerna ut i sommarnatten sen. Haha, ja man går ju aldrig ut nuförtiden, så det var kul! Men för mig räcker det med något enstaka tillfälle per år om ens det, känner mer för lugnet och naturen. Har man blivit gammal och tråkig då? ;-)
 
Tyvärr så kom jag tomhänt till festen så när som på en blombukett för presenten jag beställt kom typiskt nog på måndagen efter helgen. Det gjorde inte så mycket, då fick vi tillfälle att ses och "fira" lite igen och fick en mysig bonuskväll ute på restaurang bara hon och jag. Så på det hela taget var det ju faktiskt lyckat! 

Vad jag beställde? Jo dessa fotomuggar med motiv från när vi var på Rhodos. Jag vet hur mycket min vän tycker om dessa foton så jag ville göra något roligt med dem! Jag beställde genom Canvastavlor foto och tycker resultatet blev superfint. Av muggarna gjorde jag sedan en trevlig inslagning med choklad och kaffe Gute Rosteri som jag göpte på Gotland.
 
 
När jag ändå var på gång att beställa så klickade jag hem en tavla till mig själv med. Jag har alltid varit nyfiken på att framkalla en av mina foton på akrylglas, så det materialet testade jag nu. Det blev faktiskt väldigt snyggt! Just nu har jag bara en liten glimt åt er. Eftersom jag just nu är mitt uppe i ett renoveringskaos och har så gott som kastat ut halva vardagsrummet. Så lite mer ordentliga bilder får komma framöver då jag kommer iordning hemma igen. Även denna produkt är alltså från BestCanvas.se
 
 

Kommentarer
Postat av: Camilla Persson

Jättefin och bra present! 😌

2018-08-22 @ 15:49:00
URL: http://xamiilla.blo.gg/
Postat av: Rebecca Adnell

Jättefin idé!

2018-08-22 @ 19:11:55
URL: http://rebeccaadnell.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0