Bom, magsjukeattack!!

Vem kunde ana att den här pigga tjejen bara några timmar senare skulle ligga magsjuk. Mitt hjärta gör så ont, kraken bara kräks och kräks, riktigt dålig! Jag brukar inte använda så starka ord som svordomar och "hat", men i detta fall: "Jävla magsjuka, jag HATAR dig, lämna min dotter och oss i fred!!"

Som en bomb slog den ned, magsjukan! Efter att vi varit på släktträffen igår och kommit hem började Nyponrosen klaga på kraftig magvärk. Trodde det berodde på att hon ätit för mycket på kalaset, så jag sa till henne att lägga sig och vila. Men en timme senare så var magsjukan ett faktum!! Min lilla skatt, åh som jag tycker så synd om henne, det riktigt värker i mammahjärtat att se henne så dålig. Hon har aldrig var så hääär magsjuk förr. Hon har sprungit på toa hela natten, ca 30 ggr totalt sen det slog till. Jag överdriver inte, snarare underdrift. Tycker såå synd om min lilla Nyponros som inte lyckats få sova, bara vaknar och hulkar. Känner mig maktlös. Vill inte att du ska må så här. Vill inte! Hoppas vi andra klarar oss.
 
Hittade ett munnskydd som kom till använding, använder plasthandskar på händerna och spritar mig ändå stup i kvarten. För om 3 dagar, ska jag sitta på ett plan till Grekland, får INTE blir sjuk nu. Det känns riktigt jobbigt, jag mår hemskt över att hon mår så här, har legat på alla fyra och skurat golv inatt, tvättmaskinen går för fullt. Vill bara hålla om henne, stryka hennes panna, hålla handen och viska i örat, det blir bra snart. Alltså det är så hemskt, magsjuka är vidrigt!
 
Men är det inte komiskt så säg, att sist jag skulle flyga till värmen, så blev lilla Nyponrosen magsjuk innan resan då med. Det är ju bara för galet sammanträffande, hur kan det bli så här? Vad är oddsen? Den gången klarade jag mig och jag hoppas komma undan detta nu med. Snälla, håll tummarna! Hoppas min lilla är piggelin snart igen. 

Ge oss lite extra pepp och kärlek genom att ge inlägget ett hjärta. 

Kommentarer


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0