Djurön

 
 
Det blev lite tyst från mig här ett par dagar. Men jag har som ni säkert förstått från förra inlägget haft otroligt mycket att stå i  nu under denna långledighet. Samtidigt som jag haft ledig tid med barnen har jag även fått jobba med 3 inlämningsuppgifter, fått lära mig två helt nya program för att kunna göra dessa arbeten, suttit uppe till 2 en natt och redigerat, samt haft en barnfotografering ute på Djurön.
 
Jag och barnen tog även en picknick till Djurön igår, så jag har varit ute och "vallat" dem i naturen med, men det blev en ganska kort och blåsig utflykt. Vi började packa ihop filten och picknickkorgen när åskan mullrad in över oss. Då kändes det inte så mysigt att sitta ute i naturen och fika längre. Men oj vad vackert det är ute i naturreservatet på Djurön! Vackra gamla ekar, klippor, havet, vitsippor i skogen... Vackert överallt! Bilderna är från två tillfällen, igår och idag. Idag kom även kossorna som betar fritt där fram och hälsade. 

Nu är jag så gott som klar med 2 av 3 arbeten, har bara lite material jag ska samla in och sätta ihop till det sista och största arbetet. Sen är jag klar, klar och just nu förbasakt nöjd med det jag hittills har satt ihop! 
 
 

Kommentarer
Postat av: Hanna Karlsson

Det ser verkligen fantastiskt vackert ut!

2018-05-13 @ 08:30:29
URL: http://hannafialotta.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0