Mina hjärtan

 
Långhelg med dessa två, mina fina skatter. Har inte riktigt helt ledigt ändå, för har tre arbetsprover som jag igår fick tilldelad mig som jag snabbt måste leverera och göra klart dessa dagar samt en sen tidigare inplanerad fotografering på det. Men det kommer gå bra, känner mig otroligt taggad, fokuserad och välbalanserad. Kommer hinna få kvalitétstid med mina två med. Sen vet jag ju, att när nästa vecka är gjord, så har jag så mycket att se fram emot. Maj månad kommer att gå riktigt fort då mycket är inplanerat. Mindre än 3 veckor kvar nu tills jag befinner mig på en solig strand i Grekland och lever life! 

Startade min dag med en runda på landet, varierad snabb PW och löpning. Mina muskler är aldrig riktigt helt vakna på morgonen men ändå så skönt att ge sig ut, även om jag känner att jag inte har energin till ett helt ihållande löppass så är det skönt att börja dagen med motion ute i naturen. Ensamheten, fågelkvitter, hästar i hagarna, solens första strålar som värmer ansiktet... Ahh! Kom hem och gjorde mina tråkiga rehabövningar och lite yoga till avslapnande toner sen, så skön start på dagen! 

Idag ser det ut att bli fint väder, har planerat in att vi ska ta en picknick tillsammans och åka ut till ett naturreservat jag och barnen.

En fråga till er, någon som är duktig på filmredigering och kan tipsa mig om ett bra program att använda?
 

Kommentarer


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0