Sen sist...

 
Sen sist så har jag...
  1. Knarkat romantiska amerikanska julfilmer som är så där nästan sockersöta att det blir sliskigt. Där alla önskningar går i uppfyllelse, flickan får prinsen och halva riket. Snön yr likt tussar mot de vintiga landskapen av höga fjäll och charmiga småstäders tak som kulisser i bakgrudnen när de äntligen möter varandra i en magisk ödeskyss. Ja jag sa ju det, äckligt sött! Jag ser minst 2 om dagen, har nog snart gått igenom hela Netflix-utbud och det är ju en hel månad kvar till jul, jag kommer kanske ligga och kräkas av sötsjuka sen, vi får se... 

  2. Jag slår in julklappar (köpt nästan alla nu) och tar fram mer och mer juldekorationer. Det är nästan som om jag försöker att kväva något med all julkänsla som jag manar fram. Eller så är det bara för att jag hittat en känsla jag mår bra i, som jag vill överdosera. Julen har fått en helt annan betydelse för mig i år. Förra året, var julen något jag var tvungen att överleva.

  3. Penslarna har arbetat sig varma, jag har målat och renoverat på mitt högskåp dagligen, det blir som en dröm, jag är helt kär i mitt fina skåp! Köpte en vinröd tassel att hänga på det igår.

  4. Mycket energi har lagts på skolans två paralella inlämningsuppgifter, stresstermotetern slog nästan i taket där ett tag och tyvärr när jag är stressad så blir jag en mindre trevlig person, ber om ursäkt till alla som utsatts för den sidan den här perioden! Men nu är båda inlämnade och klara och jag får hoppas på det bästa! 

  5. Soffraggare kan man nästan kalla mig nu, jag letar efter en ny soffa till hemmet och ägnar nog 1-2 timmar om dagen att gå igenom olika anonser. Har kommit fram till att jag vill ha en mörk soffa, grå eller svart i sammet, gärna en svängd modell med hjul på. Men även öppnat upp mig för att ta in en antik soffa i mitt hem, om jag hittar en modell som är skön och snygg nog, jag gillar designen på de äldre sofforna, mer former! 

  6. Tänkt på att jag inreder med känsla nu när jag renoverar, tidigare har det mer varit fokus på trender osv. Men nu inreder jag direkt från hjärtat, följer efter vad jag verkligen vill ha. Det känns så himla skönt! Det är roligt och befriande och tillåter mig att vara kreativ och prova mig fram på ett sätt som gör mig glad. 

  7. Lyssnar mycket på den låtar (utöver listan Christams Peacful Piano):
    Mitt liv - Stor feat Yoel905 
    Mad world - Lily Allen 


Kommentarer
Postat av: Emelie

Jag ääälskar de där sötsliskiga julfilmerna och kollar också på en typ varje dag. De är ju egentligen rätt dåliga, men ändå så himla bra. Feel-good är var det är! Jag brukar titta till frukosten, så man liksom får en bra start på dagen.

Svar: Haha ja men eller hur! Man får ju såna lyckokänslor och det behövs nu när det är så kallt och grått! Skönt o höra att jag inte är ensam! 😂☺️👍🏻
Josefin -My Happy Days-

2018-11-29 @ 14:34:22
URL: http://angsull.blogg.se
Postat av: Anonym

Så så fint! Jag har ett liknande skåp som jag ärvt efter min morfar. Det är vitt men jag funderar på ifall man skulle måla det grått. Vet bara om jag vågar 🙈

Svar: Tack snälla! Vilken färg gick skåpet i från början? Om det var mörkt i original tror jag det skulle bli fint. ☺️
Josefin -My Happy Days-

2018-12-04 @ 10:40:25
URL: http://instagram.com/jennifercederbom


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0