Runt köksbord

Har haft span efter ett runt köksbord sen en tid tillbaka, kände att det var dags att uppdatera och byta ut mina gamla köksmöbler då hela hemmet genomgår en förvandling. Det var svårt att hitta ett bord som motsvarade mina kriterier men sen dök det faktsistk upp ett på Blocket igår. Då slog jag till direkt, så igår flyttade en helt ny matgrupp in till mig och barnen.  
 
Min första idé var att jag skulle ha ett svart bord och stolar (eller bara svarta stolar och vitt bord) så jag köpte denna matgrupp med tanke att måla om dem. Men när jag väl fick se bord och stolar uppställda på plats, så kändes det inte riktigt rätt längre. Tror att det skulle bli för hårt med svarta möbler, eller vad tror ni?? 
 
Det blev en mer lantlig känsla i mitt nya kök, inte alls vad jag hade tänkt från början då jag planerat för mer modernt, så det kan gå! Lampan ovan ska bytas ut, tänker mig en svart kristallkrona just nu. Men vi får se vad jag springer på! Det kanske blir något helt annat... ;-)
 
Tycker bordet är så fint med sina rundade detaljer. Sittdelarna på stolarna kommer jag däremot att göra om helt och hållet, vill ha mjuka sitsar med stoppning och i ett fint tyg. 
 
Säljaren sa "Med lite färg så blir det här bordet jättefint!". Jag tänkte, det är ju just så här jag vill ha det, slitet och nött! Tycker det är charmen med gamla möbler, att de är märkta av tiden och ger karaktär. 
 
 
Hade ni valt att behålla det vitt, eller ska jag måla om i svart eller annan färg??
Lämna gärna en röst i kommentarsfältet! 
 
 

Kommentarer
Postat av: Linda

Behåll vitt! Hälsar din ena musketör ❤️

Svar: Haha, okej, tack!! ❤️😘👌🏻
Josefin -My Happy Days-

2018-10-24 @ 04:13:44
Postat av: Desire

Definitivt behålla vitt! 😍

Svar: Tack, ja jag tror det får bli så! :)
Josefin -My Happy Days-

2018-10-26 @ 12:25:57
Postat av: Ebba

Åh vad det blev fint! Tycker absolut att du ska behålla dom i vitt, så fint med det nötta. Sedan om du får något fint tyg på sitsen blir det ju helt perfekt!

Svar: Tack, ja jag börjar vänja mig vid tanken att behålla dem i vitt nu och som du skriver, med nya sitsar så blir det ju något helt annat sen. :D
Josefin -My Happy Days-

2018-10-26 @ 16:21:06
URL: http://trixibop.blogg.se
Postat av: Charlotte

Jag hade behållt det vita. Väldigt fint!

Svar: Tack, det får nog bli så!
Josefin -My Happy Days-

2018-10-27 @ 08:55:28
Postat av: När Annie fotograferar på Gotland

Jag hade behållit det vitt men ruggat upp kanterna ännu lite mer. Så att det känns mer intentional ruff än bara slitet. Jättefint verkligen!

Svar: Ja det får vara precis som det är och att det nöts ytterligare gör det bara ännu vackrare. :)
Josefin -My Happy Days-

2018-11-19 @ 16:04:09
URL: http://narannie.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0