Spaning efter bäddsoffa

 
 
 
 
 
Vilken härlig onsdag jag hade igår, var faktiskt så uppe i varv att jag hade svårt att sova inatt. Anledningen? Bland annat så köpte jag mitt nya golv igårkväll och nu ligger det här hemma och väntar på att läggas ut. Jag valde en varmgrå ek, som kommer bli toppen här hemma! Det är så fin struktur på träet så man vill bara gå runt barfota och känna det under fötterna. Har ingen bild att visa nu så ni får hålla er till tåls. :)
 
Något mer som jag låg vaken och tänkte på var bäddsoffor och inredning över lag. Jag har kommit till det beslut nu att det får bli en bäddsoffa hemma. Tack alla igen som ville ge mig goda råd och bolla tankar i mitt inlägg gällande sovalkov eller bäddsoffa. Ni är så gulliga och guld värda! Eftersom jag vill ha tillbaka ytan i mitt vardgsrum och planen är att bo kvar här bara något år så får det bli bäddsoffa, känns mest praktiskt. Jag kommer även att ha möjlighet att sova varannan vecka i mitt förra sovrum då sängen ska in dit igen, men Meja kommer ändå att få ha det som sitt rum och sin säng. Så på det stora hela så får jag ju faktiskt två sovplatser här hemma, Meja med, eftersom hon många gånger väljer att sova i våningssängen i det stora sovrummet med brorsan. Tror det blir toppen för oss! 
 
Så nu spanar jag efter bäddsoffa! Den här vart jag verkligen störtförälskad i! Den går stilmässigt i en design som jag gillar, färgmässigt sticker den ut med. Jag har haft en crush i färgen petrol under några år nu, hade en period då jag plockade in en del detaljer i den färgen hemma. Men, just denna färgnyans på en soffa, jag vet inte om det är för vågat? Jag är inte helt överens med denna nyans av petrol, i min mening ska petrol ha liiite mindre grönt i sig, denna känns nästan så den drar åt turkost. Men det kan ju vara svårt att avgöra färger på en skärm. Såg att man kunde beställa hem färgprover gratis på de tyger som de erbjuder, så det får jag nog göra innan ev beslut. Vilken färg av de som erbjuds hade ni valt?
 
Bäddsoffan heter Räven, har sammetsklädsel, dåld förvaring för bäddkläder och kommer från Sweef.
 
 (Ej sponsrat inlägg!)

Kommentarer
Postat av: Jessica Högberg

Så roligt att göra om hemma!

Svar: Ja det är verkligen superroligt! Kommer bli så fint. :D
Josefin -My Happy Days-

2018-09-13 @ 09:24:13
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag gillar Petrol annars skulle jag köra på mörkblå!

Svar: Tack snälla, petrol är ju verkligen superfin!
Josefin -My Happy Days-

2018-09-13 @ 16:14:31
Postat av: Anonym

Eller grå men jag är inte så modig!

Svar: Ja grå är jag lite inne på med, eller lavendel! 😍
Josefin -My Happy Days-

2018-09-13 @ 16:15:00
Postat av: Ebba

Väldigt snygg modell på soffan!
Petrol är fin. Snyggt till grått golv.
De båda blå är vackra också. Särskilt marinblå som verkar gå åt midnattsblå.
Jag skulle välja mellan: petrol, standardblå, marinblå eller grå. =)
Svar: Tack Ebba, kul att du gillar modellen av soffa! Jag är själv inte så mycket för blå, men petrol går bra. Har bett att få hem lite olika färgprover så kanske jag lättare kan bestämma mig. :)
Josefin -My Happy Days-

2018-09-16 @ 23:04:08


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0