Happy Birthday Meja

 
Ballongbukett till nyblivna 10-åringen! 


Här hemma har vi födelsedagsfirande idag, Nyponrosen och hennes bror kom hem till mig igen efter att ha varit ute och campat. Det gav mig tid att förbereda en överraskning till lillans firande.
 
Jag dekorerade i köket och gjorde iordning ett presentbord. De fina uppblåsta ballongbokstäverna "HURRA" fick jag av en vän, tanken är att så längde de är fina ska de få fortsätta i en återvinningskedja av firande och ges vidare. Ballongbuketten av heliumballonger beställde jag i smyg från Panduro och ställde fram så att det skulle vara det första födelsedagsbarnet såg när hon kom in i hallen.
 
Jag fick sms från storebror när de var på ingång och var beredd, så just när hon tryckte ned handtaget till ytterdörren satte jag på högtalaren med "Ja må du leva" för full volym, gissa om hon blev förvånad min lilla skatt! Köket fullt med ballonger, sång och paket! Samt en rosa donut med litet ljus i!! 
 
 
Grattis Meja 10 år, min Nyponros! 
 
 
 
 

 
Kan ni förstå, att när jag startade den här bloggen för 9 år sedan, så var hon så här liten! Minns ni som har varit med från början? Det går så fort, jag är glad åt att jag har alla minnen sparade i bilder och text att titta tillbaka på här i bloggen. 

Kommentarer
Postat av: Sanne

Vilket fint färgtema ni valt! :) Måste också påpeka hur fina bilder du lägger upp på din blogg, de är verkligen något extra. :)

Svar: Tack så mycket, det glädjer mig! 😍
Josefin -My Happy Days-

2019-08-13 @ 19:43:43
URL: http://smajl.se
Postat av: tg

Jag har varit med sedan början av din blogg, känner väl igen bilderna. Bilden med M i ballerinakjol och hårband är så speciellt! Vi är säkert många som följer dig men som är jättedåliga på att kommentera eller gilla. Heja Meja 10 år.
kram tg

Svar: Åh vad roligt att du följt med oss så länge! Ja det är nog så att man följer lite i det tysta numera, men det är väldigt kul när man känner igen avsändare "från förr". Kram
Josefin -My Happy Days-

2019-08-14 @ 17:43:04
Postat av: Linda

Alltså bilden med regnkläderna är ju så himla söt <3

Svar: Jaa, blir nostalgisk när jag ser min lilla tulta där! 😍
Josefin -My Happy Days-

2019-08-19 @ 19:43:38
URL: http://lhsmaskiner.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0