Födelsedagen

Hade en riktigt fin och mysig 37-årsdag igår som lämnade mig varm i hjärtat av all uppvaktning. Uppvaktningen var egentligen inte det som gjorde mig mest glad, utan att få ha alla samlade. Fick så mycket fina blommor som nu står på den öppna spisen. Man kan aldrig få för många blommor! Fick ett doftljus som doftar ljuvligt och en vacker ängel med. 
 
Så vackra polkagristulpaner som jag fick, ääälskar blommor! Vill man göra mig glad, så är det blommor för hela slanten som gäller, haha! 
 
Jag fastande typ på en halv bild men så klart ni ska få en bild på födelsedagsbarnet med. Jag körde på rockigt svart look i skinnkjol. Hade egentligen planerat att ha en ny färgglad blus, men jag kände mig mer svart än färgglad igår, även om humöret var soligt. 
 
Lekhörnan för de minsta gästerna, hade 4 mindre barn med på kalaset så gjorde en picknickhörna med böcker och gosedjur. Efter fikat så blev det filmstund i soffan för de små. 
 
Sockerfritt, glutenfritt, laktosfritt och fika med "allt" i. Det fanns lite olika sorter på fikabordet, så jag gjorde små skyltar till varje sort så mina gäster tydligare kunde se innehållet. 
 
 
Huset fullt kan man säga att jag hade igår, 14 personer på 65 kvm, det är ganska mycket, men vi trängde ihop oss och hade jättetrevligt! Det var full fart från morgon till kväll, jag hann med att baka, laga mat, diska, städa, duka och fixa iordning hemmet innan gästerna kom. Var helt slut men på ett härligt lyckligt sätt när jag senare på kvällen då sista gästerna gått hem kunde landa i soffan och fortsätta på en ny serie jag precis börjat följa. Bra födelsedag! 
 

Kommentarer


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0