En dag ensamma på stranden

 
Bad på stranden, en dag då vi hade den helt för oss själva! Märklig känsla, att vara enda badgästerna på Varamon, som är en av de populäraste stränderna i Östergötland. 
 
 
När väderprognoserna ljuger och det är friska kalla vindar och molnigt istället för klarblå himmel får man tydligen stranden helt för sig själv, även en dag mitt i juli! Hade lovat barnen att åka hit sedan sommarlovet började, men varje vecka de har varit hos mig har vädret varit halvdant och strandlivet inte alls lockat. Så kom då två dagar med sol och värme, äntligen!
 
På kvällen dagen innan packade vi väskorna och fyllde bilen för en heldag på stranden. Bara för att möts av att sonen vaknade mitt i natten och var dålig. Så det blev inte någon strand, vi fick hålla oss på hemmaplan. Men så i måndags, sista dagen hos mig så visade varenda väderprognos att det skulle bli klart väder och stora solchanser i Varmaon, jag kollade löpande hela söndagen.
 
På morgonen var det tjocka moln över himmeln men tänkte att det kanske bara är tillfälligt, vi kör ändå! Det visade sig inte bli så himla varmt väder trots allt men det var härligt att komma till stranden ändå och vi hade picknick på filtar och blev kvar 3 timmar. Det var riktigt mysigt att åka och få ha hela stranden för oss själva! 

Kommentarer
Postat av: Sofie

Vilken härlig dag!

Svar: Ja det blev en mysig dag, inte så mycket sol och bad som tänkt men vi hade det jättebra! 😊
Josefin -My Happy Days-

2019-07-24 @ 19:02:11
URL: http://nissabo.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0