Posters med power på väggarna

 
I samarbete med Poster Store
 
Snart kommer det upp lite nytt på väggarna här, har klickat hem nya posters från Poster Store som känns väldigt jag. 
 
 
Känner mig sprudlande glad efter att ha suttit på golvet och ramat in mina nya väggfavoriter som kom med blixtleverans. Har sedan renoveringen känt att även väggarna behöver smyckas med lite nytt och fräscht. Så nu fick jag äntligen tummen ur och beställde hem en drös nya posters till mitt hem. 
 
Nu ska jag bara komma på hur jag ska placera tavlorna, de ska blandas upp med några som jag redan har här hemma med. Så slutresultatet får ni se längre fram! Lägg gärna till bloggen som favorit så missar ni inte när fortsättningen följer på min tavelvägg. 
 
Min tavelvägg kommer att ha en svartvit bas, där jag blandar utrycksfulla och romantiska kärleksposters tillsammans med glädjefulla och kaxiga posters som andas power. Det ska kännas upplyftande, inspirerande och framförallt vackert att vila ögonen på. Vill även att tavelväggen ska spegla mig som person. 
 
Till er har jag förresten en trevlig sommarpresent! Har i samarbete med Poster Store fått äran att dela ut rabattkoden happydays30 som ger hela 30% rabatt  på posters hos dem (ej selectionposters och ej ramar). Så passa på även du att hitta nya vackra posters till ditt hem. Rabatten är gilltig fram till 2019-07-22 kl 00:00.

Kommentarer


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0