Syrener i koppen

 
Vi gick in i juli häromdagen och syrenerna har sedan veckor tillbaka vissnat ihop ikapp med att skolavslutningsfirandet var klart och sommarlovslediga dagar tog vid. Dessa bilder på syrener i koppen har blivit liggandes mellan slit i skolan med terminens sista uppgifter och fotograferingar som kommit emellan. Men bättre att visa dem nu något senare än inte alls.
 
Idag är en regntung tisdag, vi har varit hos en kär barndomsvän och hennes familj och hälsat på i deras nya hem som är en vacker gammal dröm med snickarglädje och kakelugnar ute på landet med utsikt över böljande åkrar. Ja det är precis så underbart som det låter, så glad för deras skull, önskar dem all lycka och kärlek där. 
 
Lite typiskt är det ändå att regnet är så envist nu när det är min barnvecka och jag hade satt upp så många utomhusaktivteter till oss, som att besöka badstrand, plocka jordgubbar på självplock och besöka Smultronstället och strosa längs kanalen i Söderköping. Vi får skjuta på det helt enkelt och hitta på annat mysigt. Har ni några idéer på hur man bäst fördriver regniga sommarlovsdagar? 
 
Kram
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mot plus

De är sååå fina de där syrenerna!

Svar: Ja, underbara! <3
Josefin -My Happy Days-

2019-07-02 @ 19:52:05
URL: http://motplus.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0