Huawei P20 Pro twilight

 
Nybliven ägare till Huawei P20 Pro i färgen twilight har ni här, detta är en selfie från mobilen. Gillar att porträttläget har olika möjliheter när det kommer till att fånga bokeh i bakgruden, ser ni att mina ljuspunkter (bokeh) bildar hjärtan där bakom mig? 
 
 
 
Det blev en övergång till Android för mig, från att ha varit en van IOS-användare sen min första smartphone. Ingen lätt övergång men jag hade börjat känna mig snärjd av Apple, på det sättet att jag inte kunde göra saker som jag ville utan blir tvingad in i att köpa en ny produkt i deras utbud för att det ska passa ihop med alla andra och göra allt på ett sätt som de har bestämt. Sen ville jag prova något nytt, en ny iPhone hade mer bara känts som en uppdatering, jag ville ha lite mer spänning i vardagen, hehe. 
 
Men så funkar ju Android på ett helt annat sätt och jag skulle ljuga mig blå om jag inte erkänner att första dygnet hölt jag på att bli GALEN!! Jag verkligen ångrade mitt köp, ville kasta mobilen långt långt bort. Jag var så besviken och frustrerad över att Android inte funkar som man är van vid när man kommer från IOS-sidan. Mest blev jag arg över att emojisarna är så fula, det visste jag ju redan innan, kanske en småsak, men en väldigt stor sak för mig. Jag saknade även otroligt många emojis, det var ett klent utbud på bara kanske ett 50-tal i luren, såå konstigt! Med en app så kunde jag få IOS-emojisar istället men det funkar inte fullt ut, så det där problemet retar fortfarade gallfeber på mig. Hehe... 
 
Jag bestämde mig iallafall för att jag måste köpa läget, jag behöver lära mig att tycka om telefonen trots allt, mycket handlar om inställningar och mycket går att fixa med appar osv osv, men det tar tid. Jag tog med mig min nya "vän" ut på en solig promenad igår, då lossnade det lite. Jag påmindes om en viktig orsak till beslutet att köpa en Huawei P20 Pro, kameran mina vänner, kameran! Det kändes som om jag gick runt med en systemkamera på min promenad, bilderna överraskade mig. Efter det blev vi lite mer sams min mobil och jag, nu efter några dagars användande börjar jag att vänja mig vid allt det nya. Vi kommer nog bli bra vänner tillslut! 
 
Alltså färgen twilight, såå grymt häftig, den reflekterar olika färger från grön till lila broende på ljus.
 
 
Här är två andra bilder från promenaden på osminkade mig, haha. Så vet ni det, är inte sjuk, bara vinterblek och utan piff. ;-)
 
 

Kommentarer
Postat av: Fia

Haha, jag känner så väl igen mig i den frustrationen! Funderade också på att köpa den, men det blev en Samsung galaxy s9 istället. Gick ifrån Honor 8 till den, och shit vad jag hatade den de första dagarna. Nu när jag har vant mig vid den kan jag erkänna att jag gillar den. Men min Honor 8 var så avskalad och simpel på nåt sätt.

Svar: Ja det är en omställning att byta märke, men jag hålla med dig om att man böjar att gilla den efter en tid då man vant sig vid det nya. Nu gillar jag mig Huawei! :D
Josefin -My Happy Days-

2019-03-16 @ 19:59:16
URL: http://levinjuristbyra.se/
Postat av: Linn

Hej!
Har du fortfarande så få emojis ar? Jag hade samma problem som du fram tills jag scrollade neråt! Satt i säkert 15 minuter och kunde inte förstå varför det va så få!

Svar: Haha, jaaa, precis så var det faktiskt för mig med! Men för mig tog det nog några dagar innan jag kollade ner. 😂😂🙈
Josefin -My Happy Days-

2019-04-09 @ 21:31:13


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0