Te på balkongen

 
Häromdagen var det så varmt på eftermiddagen att jag kunde flytta ut min glasmugg med blodrött nyponte till balkongen. Härliga dagar när värmen så sakta vänder åter, liksom ljuset. Det ger energi och glädje! Känner att det behövs, man går lite på sparlåga nu så här efter det mörka vinterhalvåret som passerat, så våren är varmt välkommen! 
 
 
Saker jag längtar efter nu
  • Att ta helg och få spendera tid med att göra roliga och mysiga saker. Hoppas på varma dagar och gärna mindre blåsiga. 

  • Få tappa upp ett bad och ha minispa hemma tillsammans med mouserande bubbel i glaset och sushi. Så ska jag inviga min fredagskväll följt av Let´s dance. 
  • Att börja min praktik, i min utbildning till att bli Digtial marknadskommunikatör ingår LIA (lära i arbetet) så i vår ska jag ut i arbetslivet och praktisera mina kunskaper på riktigt. Det ska bli väldigt spännande och kul, bara drygt en vecka kvar nu!
  • Fotografera naturen när den spricker ut i vackra färger och blomster. Vill till Djurön och fota vitsipporna, det brukar vara som ett hav där! Förra året hade jag lyckan att få fota barnporträtt i detta vitsippehav som jag blev så nöjd med. Naturen på Djurön är så variernade med, så det blev även porträtt vid havet på klipporna och i kohagen. 

  • Påsken, har redan fyllt barnens påskägg, ja jag vet att det är en månad kvar, haha! Det är bara så kul att få överraska och ge presenter och jag gillar inte att göra saker i sista sekunden.  
 
Nu blir det att städa av hemmet och fixa med en del på "att göra listan" innan jag kan börja slappna av och ta den här efterlängtade helgen. Ha det fint!  
 


Kommentarer
Postat av: Joanna-livet med psykisk ohälsa

Så härligt

Svar: Ha en fin helg! :)
Josefin -My Happy Days-

2019-03-22 @ 18:38:34
URL: http://www.joannahalvardsson.se
Postat av: Sara Ekman

Så mysigt, och vilka underbara bilder <3

Svar: Tackar så mycket Sara, ha en fin och härlig dag!
Josefin -My Happy Days-

2019-03-24 @ 13:49:14
URL: http://aamaziing.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0