Våffelkalas

 
Eftersom det var våffeldagen igår ville jag bjuda mina skatter på våfflor efter skolan. Det blev en riktig våffelbuffé kan man säga, eller ja till och med kalas. För Nyponrosens kompisar blev så sugna på att äta våfflor de med så de kom förbi med ett paket våffelmix och frågade om de också kunde få vara med. Så himla gulligt! Det gick ju inte att säga nej till, så jag dukade fram ett riktigt våffelkalas åt mina skatter med vänner. Få se om jag minns alla tillbehör som de kunde välja på... Det var vaniljglass, strösslad vispgrädde, Nutella, skivad banan, riven choklad, kokosflingor, vindruvor, handplockade jordgubbar från i somras, jordgubbsylt, hallonsylt, melonbitar, blåbär och kiwi. 
 
Riktigt mysigt, tycker om att skämma bort andra och sonen tyckte jag överdrev, jaja, det kanske jag gjorde! Men glädjen runt bordet var stor när jag stod och gräddade våfflor så jag blev helt varm och svettig, haha! 
 
Firade ni våffeldagen något igår?
 

Kommentarer
Postat av: Hemma Hos Felicia

wow, vilket magiskt ögonblick! Nu blev jag lite ledsen att jag missade våffeldagen, men varför inte köra på våfflor ändå! :)

Svar: Klart du ska, våfflor kan man äta närsomhelst! 😍
Josefin -My Happy Days-

2019-03-26 @ 12:17:10
URL: http://feliciahblogg.webblogg.se/
Postat av: Luna

Vilken drömmig frulle ^^

2019-04-19 @ 19:34:05
URL: http://luckytarot.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0