Kärlek och energi

 
Hej vänner, hur mår ni och hur var er helg? 
 
Jag har inte riktigt samma tid över att skriva här just nu, som ni kanske märkt av. Då man jobbar hela dagarna så vill man inte starta igång datorn igen när man väl är hemma och kan koppla av, därav mindre inlägg. Annars så mår vi bra och jag trivs verkligen toppen på praktiken, kunde inte hamnat på en bättre arbetsplats! 
 
Helgen så här långt har varit helt underbar, känner mig så glad i själen. Startskottet på denna helg bjöd på tacokväll tillsammans med min bästa vän och barnen i fredags. Vi hade även sån tur att de tidigare regntunga molnen skingrades och solen värmde högt på kvällshimlen. Det firade vi in med årets första balkonghäng och skålade i rosa bubblor. Så underbart, jag lever verkligen för somriga kvällar som dessa! Efter tacos såg vi på Let´s dance och undertecknad somande som ett litet barn i soffan då, pinsamt trött efter en hektisk arbetsvecka. 
 
Under lördagen fortsatte solen att värma oss, passade perfekt för en utflykt så jag och barnen tog en cykeltur. Vi hamnade på Färgargården och åt räksmörgås på deras utomhusservering under ett blommande träd på innergården. Så idylliskt där, vackra gamla röda bevarade stugor mitt i lummiga grönområdet Åbackarna och Strömmen, om ni inte varit där så är det en pärla väl värd att besöka i Norrköping. På hemvägen var vi tvugna att stanna till och ta årests första glass vid klassikern Halvars i Södra Prommenaden. Mot kvällen så fick Nyponrosen en idé om att äta på Pinchos, så vi cyklade in till stan igen och hade tur att få ett bord på den annars fullsatta restaurangen. Mycket mysig lördag! 
 
Nu denna söndasgmorgon så smög jag iväg på morgonen och inhandlade lite extra lyx till frukostbordet, färska apelsiner, jordgubbar, färskpressad juice och chokladcroissanter, mm! Sen ställde jag mig och bakade varma rykande scones innan jag kallade till frukost. Älskar stunder som dessa, att få göra mina älsklingar glada och överraksa med något extra. Det är de små guldkornen i vardagen som man lever länge på sen. Tycker ni med om att överraska?
 
Fredag, lördag och söndag, tre dagar som fyllt mig med massa kärlek och energi. Bra helg, fina dagar och en utvilad och lycklig Josefin är nu laddad för en ny arbetsvecka imorgon. 


Kommentarer
Postat av: Sandra

Såna helger fyller en med så mycket själslig energi att man klarar sig igenom vardagens motgångar på ett helt annat sätt. Har själv haft en sån helg ^^

Svar: Ja det är helt sant, så härligt att du med fått njuta av en fin helg och samlat energi! ❤️
Josefin -My Happy Days-

2019-05-12 @ 19:38:50
URL: http://varmepumpeshopen.no
Postat av: Camilla Persson

Drömfrukost! :)

Svar: Ja den var väldigt uppskattad! 😍
Josefin -My Happy Days-

2019-05-13 @ 09:14:12
URL: http://xamiilla.blo.gg/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0