Tips till Halloween

 
Här kommer tips på hur ni med enkla medel kan fixa Halloweenfesten! 
 
 
Förra helgen hade vi Halloweenmiddag hemma, jättemysigt! Jag vill gärna gå all in när det kommer till dekoration och bjuda på spännande rätter. Man behöver inte för den delen lägga ut massor pengar, jag hittade på saker med det jag hade hemma för att få till stämmningen. Ett väldigt läksigt och superenkelt tips är att göra läskiga isbitar till drycken! 


Läskiga isbitar till drinken
  1. Mixa (frusna) bär
  2. Fördela i iskubsform
  3. Tryck ned skelettben och skelettarmar (eller något annat läskigt) jag använde Crazy Bones godisklubbor finns att köpa på ÖoB, en påse kostar en tia! 
  4. Frys in
  5. Ned i kall klar dryck (vi hade lemonad), ser ut som kött med ben som sticker ut. Läskigare eller enklare blir det väl inte? ;-)
Jag har tidigare tipsat om klubborna när jag gjorde en Halloweentårta i choklad med kladdkaka som grund. Ni hittar bild på det och receptet i länken. 
 

 
Duka med spindelväv!
  1. Lägg en grå eller svart duk som bas
  2. Dra över spindelnät. Spindelväv finns att köpa bland annat i leksaksbutiker, tror även kan finnas på Rusta och liknande. 
  3. Placera ut plastspindlar på bordet
 
 
Läskiga ljus
Har du också ljus som stått framme och böjt sig i sommarvärmen? Spara dem till Halloween! Blir kusligt snyggt att dekorera med på bordet. Jag hade svarta ljus framme i somras som till min besvikelse blev "förstörda" av solen som gassade in. Men, den som spar hon har! De kom till perfekt använding nu, glad att jag inte gjorde mig av med dem som jag först tänkte. Har du inte böjda ljus går ju svarta i sin helhet lika bra! Eller orangea! Jag brukar tänka att man får utgå från vad man har hemma och sen sätter bara fantasin sina gränser. 
 
 
Efterrätt till Halloween
  1. Fördela glass i en skål, tog vaniljglass i detta fall.
  2. Dela oreos på mitten och dekorera som en fladermuss ovanpå. 
  3. Dekorera med sockerögon, finns bland annat på Panduro. Nu hade jag vanliga som man inte kan äta utan bara till för dekoration. Det fungerar ju det med, om man ber gästerna att inte äta upp dem så klart! 
Till middag gjorde jag tacogratäng och målade ett spindelnät ovanpå med hjälp av vit kebassås. Tyvärr fick jag inte med någon bild på det, men googla gärna för bildförslag! Här har ni recept på tacogratäng, klicka på länken! 

Kommentarer
Postat av: IA

Jaha ja...Här var det blodbad...gousch..Läcker dukning du har gjort,.

Svar: Tack! Läskigt bra va?! 😜👻
Josefin -My Happy Days-

2019-10-31 @ 20:32:01
Postat av: Julie

gud vilka roliga tips! speciellt isbitarna! påhittigt :)

Svar: Vad roligt att du gillar dem! 😊
Josefin -My Happy Days-

2019-11-05 @ 21:06:38
URL: http://niohundratretton.blogg.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0