Tillsammans är vi starka, stötta varandra!

Tulpaner som en uppiggande färgklick på min öppna spis
 
 
Visst är det uppiggande med färgglada blommor!? Just nu i dessa Coronatider vill jag omge mig med mycket färger som ger mig glädje och energi. Man får inte glömma bort vardagen, att må bra mitt i de orolighter som covid-19 sköljer över oss.

Hittade för någon vecka sedan en vacker glasvas på fot med fasettslipning och silverkant som jag kände skulle göra sig så fint på min öppna spis. Tror egentligen att den är menad som en ljuslykta (?) men för mitt inre såg jag hur en tulpanbukett skulle göra sig väldigt vacker i den. Skulle jag vilja kan jag ju även använda ett blockljus att sätta ned för att sprida härligt sken när den inte används som vas, smart två i en produkt enligt mig!
 
Min glasvas på fot är från Ljuva Hem här i Norrköping och silverbrickan som matchade så fint kommer från Indiska (gammal). Blombuketten "räddade" jag från Lundby blommor då de säljer ut gårdagens buketter billigt istället för att kasta dem, kanon! Inget sponsrat samarbete på något vis men jag lyfter gärna guldkorn i näringslivet som finns lokalt i min stad. Det är viktigt att vi alla hjälps åt med det lilla vi kan. 

Tillsammans är vi starka, stötta varandra och de lokala företag som är så viktiga för din stad. Mitt hjärta brinner för Norrköping och jag tror på att alla kan göra något, även små insatser räknas. Många bäckar små! På kommunen jobbar vi aktivt med detta under kampanjen #stöttanorrköping. Häng gärna med! Jag har sjäv jobbat hårt med att ta fram material som ska synas i staden framöver i stort format, så spännande...! 
 
 
 

Kommentarer


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0