Kärlek vid blommande syrener

 
I skuggan under syrenens vippande tunga lila grenar, där luften var varm och söt. Där lyfte jag upp min lilla älskling till skyn och pussade henne full med kärlek i det mjuka kvällsljuset. På mors dag, sista söndagen i maj. Tänk att jag har ett litet mirakel i min famn, så perfekt från topp till tå. Att jag skulle få lyckan i livet att bli mamma till tre skatter, en son och två töser. Jag blir så tagen av storheten av att bära ett nytt litet knyte i min famn att jag blir rörd till tårar då och då när jag tittar på henne, vår minsting.
 
Det finns så mycket jag vill berätta, tankar och känslor som far. Hur stort det är för mig att få stå vid egna syrener på egen tomt där ett alldeles perfekt hus står, som är vårt! Jag tänker på det dagligen och känner både tacksamhet och lycka. Livet bjöd inte på en rak väg fram hit, så att idag ha det livet jag en gång drömde om är stort!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Linda T

Och du är så värd allt det där! Jag är så glad för dig och er och jag längtar verkligen efter att få träffas. Puss & Kram

Svar: ❤️ ❤️ ❤️
Josefin -My Happy Days-

2021-06-01 @ 10:03:24
Postat av: Hanna Karlsson

Åh, underbara bilder och fin text att få läsa!

Svar: ❤️
Josefin -My Happy Days-

2021-06-02 @ 16:32:28
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Amanda (Swedish Passport)

Men alltså åh så vackert inlägg! Både text och bilder är ju helt magiska :)

Svar: ❤️
Josefin -My Happy Days-

2021-06-15 @ 09:51:14
URL: http://swedishpassport.com


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0