Happy Halloween!

 
Idag infaller Halloween vilket alltid är den 31 oktober. Men eftersom det inte är en svensk tradition från början så firas det som det verkar lite hela helgen. Firar ni något själva och isåfall när?
 
Vi har halloweenmys hela helgen kan man säga. I fredags gjorde jag "monsterburgare"med sötpotatispomme till kvällens middag. Det var alltså hamburgare dekorerade som monster. Festligt och gott! Hann inte fota för bloggen tyvärr men googla så får ni tips på hur de kan se ut!
 
Igår lördag så dekorerade mina stora barn sina pumpor som vi köpte hos Söderköpingspumpan. Bra för miljön med pumpor som är lokalt odlade och även en kul utflykt och speciellt att få välja ut och plockade sina egna pumpor! Blev även positivt överraskad av hur kvalitén skilde sig innuti från de vi köpt i matbutiker tidigare år, köttet var jättefärskt och likaså kärnorna. Vi tar tilvara på detta och kastar ingen mat i onödan.
 
På lördagskvällen såg vi en Halloweenfilm och hade dekorerat gången ute upp till huset med ljus och marshaller utifall någon skulle förfira och fråga efter godis. Men ingen kom förbi, vi får se om det kommer någon idag när det är Halloween eller om det inte firas så mycket i denna nya stad. Det kan ju även vara lugnare med tanke på att det fortfarande pågår en pandemi. 
 
 

Kommentarer


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0