Vilken rysare!!!

 
 
Jag är lättad och rosenrasande på samma gång. 
 
Kanske tittade du in och såg att min blogg var raderad? Kanske undrade du vad som hänt? Hade jag tappat suget, hade jag utan förvarning raderat 13 år av mitt liv, där ord känslosamt flätats samman och format en varsamt berättad histioria sett genom mina ögon. Där mina skatters barndom med knasiga upptåg, kärleksfulla stunder och fina berättelser bara kastats bort? Där viktiga jobb fanns att referera till och ett brett receptregister att inspireras av. Ett liv mellan toppar och dalar där berättelser kommit till liv genom bild och ord. 
 
Skulle jag ha raderat allt, bara så där...?
 
Nej, så klart inte. Jag har gått på tårna och balanserat mellan hopp och förtvivlan, försökt att inte rusa iväg och tänka det värsta. Och i en veckas tid utan respons jagat upp varenda en jag kunde tänkas komma på inom koncernen för Blogg.se.
 
Nu undar ni, vad var det som hände?? 
 
Ett säkerhetscerifikat hade gått ut (tydligen) som teamet på Blogg.se skull hjälpa mig fixa ett nytt, men istället RADERAS hela min blogg! Sen gick det en vecka av tystnad från deras sida. Men lyckligtvis är bloggen nu åter uppe och live. 
 
Det är jag tacksam för. 
 
Nu är jag tillbaka, men frågan är hur länge till jag kommer att vara kvar, jag känner inget större förtroende för denna portal längre. Jag är bra sugen på att börja om, kanske på en egen kanal, en egen plats eller tillsammans med andra kreatörer som skapar magi ihop. Kanske om tiden finns, att det får bli en nystart. Men i så fall lovar jag att säga till om var och när. 
 
För det är det här med balansen av att vilja och hinna. Skulle någon räcka ut handen och säga, "Hej kom till oss!" så hade jag kanske greppat den. 
 
Men, nu fortsätter vi som om inget hänt, tills vidare! 
 
 
 Kommentarer
Postat av: Åsa

Vilken tur att det löste sig! Jag tänkte på dig flera gånger under dagarna med ovisshet.
Plocka hem all info så att du har den om det strular igen!

Svar: Ja det blir att arbeta sig igenom allt för att säkra upp det jag behöver spara extra varsamt, tack för dina tankar!
Josefin -My Happy Days-

2023-05-09 @ 21:33:56
Postat av: Anonym

Det vore synd har samlat så mkt inspo i din blogg under åren och tittar även tillbaks på tips recept Jättefin och bra blogg men synd om de ska bara ta bort den, man vill ju få bestämma själv !!!

2023-06-19 @ 15:46:47


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0