Jag har startat bolag!

 
Stora nyheter! 
Efter månader av planering och hårt arbete är jag otroligt stolt över att äntligen kunna dela nyheten med er, jag har startat företag - Lets Bloom Media AB! 🌸

Namnet är en uppmaning till dig, låt oss blomstra tillsammans! Jag vill ta fram ditt eller företagets bästa. Oavsett om det är porträttfoton eller om det är marknadsinsatser för tillväxt i ett bolag, så syftar Let’s Bloom till att få skapa utveckling, från frö till blomma. 

Let´s Bloom erbjuder mångsidiga tjänster inom både fotografi och marknadsföring. Jag är här för att fånga de vackra ögonblicken i era liv och hjälpa företag att blomstra i den digitala världen. Oavsett om det är bröllop, familjeporträtt, företagsfotografering eller digital marknadsföring, så är jag här för att hjälpa er. 

För att fira starten har vi just nu fantastiska sommarrabatter på hemsidan, inklusive 50% på porträttfotografering! Besök www.letsbloommedia.se för mer information. Jag har jobbat jättehårt på hemsidan, så in och kika på den nu och låt mig veta vad ni tycker! 

Let’s Bloom! 🌸

Kommentarer


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0