Vitlökskyckling i saffran och tomatsås
-Vad blir det för mat!?
Tittade i kylskåpet och bestämde mig för att slänga ihop något på känn, det resulterade i en mycket god kycklingrätt som jag gärna delar med mig receptet på! (Rätten påminner lite om min Saffranskryddad fisksoppa med lax och torsk, även den supergod!)
Du behöver för 4 port:
2 dl crème fraiche med smak av saffran och tomat
400 g konsserverade körsbärstomater (häll av lite av såsen, låt lite vara kvar.
Riv vitlöksklyftorna, fräs med matolja och stek på kycklingfiléerna skivade i tärningar.
Låt steka så kycklingen får färg men inte är helt genomstekt.
Häll i crème fraiche och tillsätt körsbärtomaterna och lite av såsen.
Låt stå och koka ihop medans pastan tillagas, serveras med god sallad.
Vilka vackra glas!
Det lät väldigt gott!
det låter kanongott! slängde även jag ihop en rätt med kyckling idag. Kul när man kan kombinera lite som man vill :)
KRAM!
Vilka underbara bilder, och så gott det låter!
Vill också ha tillbaks fotoinspirationen!
Så gott och mysigt du har det med barnen =D
så gott! och vilka underbara bilder!:)
Vackra bilder & gud vad gott det såg ut :) Får jag va fräck & fråga vad du använder för objektiv, verkar klara sämre ljus rätt bra?
det lät som ett gott recept! Saffran passar bra både till kyckling och fisk:) Fina bilder du tagit!
sv ja! man har känt så ett visst antal gånger i livet ;)
Det var det också :)
sv; tack!
sv: vad roligt, kul!
detta ser inte dåligt gott ut. Måste lagas hemma
Ser riktigt gott ut! :)
Det där lät himla gott, måste provas! :-)
Hoppas du får en bra dag :)
Tack för middagstipset, mer sånt! Lättlagade snabba rätter är perfekta för att fixa när man kommer hem trött och hungrig 18.30 om kvällarna.
Stora kramen till dig vännen!
Lät enkelt och smått underbart, ser dessutom fantastiskt ut så detta måste ju givetvis testas. ^^
kram Jim
Mums, ser hur gott ut som helst! Dina bilder är så otroligt fina!
Det där lät inte fel! Påminner om det jag brukar göra, minus vitlöken och istället för körbärstomaterna på burk har jag i purjolök och hackade färska tomater. Brukar ha en vanlig creme fraiche i också då jag tycker det blir lite för mkt saffran annars. Supergott!