Att göra en ny måltid på italienska gourmetrester
Ni minns min härliga körsbärstomatsoppa? Jag använde resterna av den dagen därpå och förvandlade soppan till en ny måltid. Den visade sig vara perfekt till köttbullar och pasta! Stekte köttbullar och kokade med min soppa på slutet, lät det stå och småputtra och serverades till pasta. Mmm, det här vart faktiskt kanongott!!
Ps, Ni missar väl inte att ni kan vinna gourmetingredienser från Italienska Mutti!?
Tävlingen hos mig på Happy Days pågår tom söndag 28/10, än finns chans att kamma hem hela produktpaketet, skynda!!
Kommentarer
Postat av: pysseliten
mm detta ser gott ut härliga bilder med som vanligt :)
Svar:
Josefin -Happy Days-
Postat av: Vonskareng
Men gud så fantastiskt gott det ser ut! Bara vattnas i munnen :))
Svar:
Josefin -Happy Days-
Postat av: Catrin - Bröllop 2013
Gott! ... och smart! Själv är jag allt för dålig på att ta vara på resterna..
Svar:
Josefin -Happy Days-
Postat av: Annie
Åh, vad gott det ser ut! :-D Vackra tallrikar du har! Enkla och stilrena.
Svar:
Josefin -Happy Days-
Trackback