Då Som Nu För Alltid

 
 

Så lägger vi ännu en måndag bakom oss i arkivet. En måndag i mars 2016 som för mig handlade om:
  • KENT, blev så ledsen in i själen av nyheten att de lägger ner så tårar rann. Fina KENT, om ni visste vad er musik betytt för mig genom åren, från vilsen tonåring till ännu vilsnare vuxen. Text och musik som sätter känslor på sånt man inte kan beskriva. Mitt livs bästa konsert någonsin var i Lejongropen 2008, jag måste på avskedskonserten! 
  • Lugn och trygghet i mig själv, väldigt skön känsla jag bär med mig idag. Genom att fortsätta fokusera på det som är viktigtast här och nu får jag så mycket välmående och lyckas prestera därefter. Jag låter inte det som är oviktigt ta min tid eller energi. För mig har det här med gränsdragning alltid varit svårt, därför utmanar jag mig med det nu.  
  • Krama om mina skatter, åh så mycket kärlek jag har här hemma nu, bästa måndagarna när barnen kommer hem!
  • Fick en gåva på jobbet för att jag gjort så fina resultat, det gjorde mig chockad och glad, för att jag inte var beredd på att bli belönad. 
  • Insett att jag blivit lite kär i min dimmiga bild i förra inlägget, kan man sälja den som poster i mitt företag FotoFin sen tror ni? 
  • Vårkänslor, tog tunna jackan på imorse
Nu ska jag skrämma upp mig själv med Det okända, ett program som både faschinerar mig och lämnar mig med hjärtat i halsgropen. Tur att jag har en liten i min säng att krama om sen ;)

Kommentarer
Postat av: Mira

Tror absolut du kan sälja fotot som poster, den är fantastiskt fin!

Svar: Åh tack! ❤️
Josefin -Happy Days-

2016-03-14 @ 21:55:12
Postat av: Anna

Tårarna har kommit av och till sedan videon släpptes igår kväll.
Tomt att det är över 17 december. Inga mer konserter eller nya skivor och låtar att längta efter. Har varit hängiven sedan debuten och gick då på gymnasiet, nu vuxen och mamma. Betytt obeskrivligt mycket. En stor del av livet som tar slut. Sorgsen.💔

2016-03-14 @ 23:28:03
Postat av: Monica

Visst är det sorgligt med Kent. Vaknade till beskedet igår morse, ingen bra start på dagen och veckan... Kunde heller inte hålla tårarna tillbaka. Har hängt med sedan start och de är liksom en del av mitt liv. Musiken lever alltid kvar men att inte få gå på konserter framöver känns tungt. Det är ju en av livets höjdpunkter :) Var också på konserten i Norrköping 2008. Krunegård var förband. Mina, då små, killar var med på sin första Kent-konsert. (Känner Kent busschaufför som fixade in dem). Det var en magisk kväll. Och många fler har det blivit efter det. Samtidigt som det nu kommer bli en fantastisk avskedsturné, så känns det otroligt vemodigt... Glädje och sorg i ett. Ha en fortsatt fin vecka <3
Kram
Monica

2016-03-15 @ 09:28:25
Postat av: Lilly

Känner exakt likadant gällande Kent. Ska med försöka gå på avskedskonserten. Dock beror det helt klart på vad biljetterna kostar...

2016-03-16 @ 07:18:25
URL: http://babydollsugardust.blogg.se/


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0