Avkoppling

 
Lördagskvällen och söndagskvällen ser ut så här, min favoritdryck Noa Relaxation med smak av fläder och rabarber (såå god!!) och en skål popcorn! 
 
 
 
Den här helgen har för mig handlat om avkoppling, att stänga av omvärlden och vara i nuet med mina barn och min familj. Har varit så otroligt stressad under senaste veckor som rusat på allt för fort. Jag har försökt att rycka i handbromsen men inte helt lyckats, därav min panikångestattack tidigare i veckan. När det blir för mycket för mig vill jag helst bara skärma av mig från allt och alla så långt jag kan. Jag vill bara vara ifred och med mina barn. 
 
Vi har tagit helgen som den kommit utan massa planer. Var igår ute på en avkopplande kvällspromenad med lillan i vår vackra natur på landsbyggden och kände mig så välmående efteråt. Naturen, mina barn, avkoppling, god mat, kärlek och tid med familjen idag på morsdag ger mig massor. Även Noas avkopplande drycker med te och melissaextrakt får mig att varva ned. Tog fram ett av mina finaste vinglas igår och hällde upp, har ju inte druckit alkohol sen mer än ett halvår tillbaka. Det är ju lite synd att låta så fina glas stå oanvända då man lika gärna kan dricka något annat man tycker om ur dem.



Kommentarer
Postat av: Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

är den så god som den ser ut

Svar: Ja annars hade jag inte skrivit det, kommer dricka mkt av den i sommar :)
Josefin -Happy Days-

Postat av: Anna

Toppen med ett alkoholfritt alternativ nu till sommaren! Var köper Du den? Googlade men hittade 'inte riktigt rätt'... Kram Anna

Svar: Pressbyrån, olika fik, tror espresso house brukar ha dem :)
Josefin -Happy Days-

2016-05-29 @ 23:15:30
Postat av: Hanna Karlsson

Vilken härlig helg du haft. Så välbehövligt.

2016-05-30 @ 11:38:22
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Jossan

Ser ut precis som vad jag behöver! :) Avkoppling!

2016-05-30 @ 16:47:34
URL: http://xenomorphs.se
Postat av: Fanny Ferdinandsson

Oj vilken härlig känsla du sprider vid första ögonkastet!! Är första gången jag hittade hit och lär besöka dig igen!! Precis det budskapet du vill få fram om att sprida glädje når mig direkt, men även harmoni och mys! Vilka otroligt fina bilder du tar, layouten är dessutom helt underbar.

Svar: Åh vad glad du gör mig, tack och varmt välkommen hit! ❤️
Josefin -Happy Days-

2016-05-31 @ 14:09:47
URL: http://fannyferdinandsson.itgirls.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0