Choklad i kylan

 
Sitter och värmer mig med en kopp varm choklad (<--- länk till recept på min variant) efter att ha varit ute och gått en frisk promenad i solen här ute på landet. Måste passa på att ta vara på ljuset, så underbart när solen är framme! Men kallt var det, så där att det bet i kinderna och alla vattenpölar var frusna. Ska strax ge mig ut igen för att ta mig till blomsterhandeln och fixa granris att pynta hemmet med, tycker det är så fint att ha som dekoration i juletider.
 
 
Kom på att ni inte fick se någon hel bild på Howardsoffan igår! Så här ser den ut, en svängd klassisk modell med de tjusiga karakteristiska svarvade benen som slutar med silverhjul. Känner att rummet fick salongkänsla med den fina soffan och mitt renoverade gamla högskåp intill. Ställde soffan snett i rummet mot vägg och fönster för att få en fin vinkel på den i rummet Det blev fint tycker jag och med tanke på att soffan är svängd så följer den krönet på ett naturligt sätt. Känns kul att tänka i andra banor och bryta av alla oskrivna regler för hur man ska möblera. Högskåpet står också snett placerat i rummet föresten. 
 
Hoppas ni får en fin dag! Nu ska jag kila iväg sen ska jag mysa ner mig i soffan tillsammans med en varm filt, känner mig lite ruggig sen igår. 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur gjorde Du med säng för Dig i vardagsrummet när Du renoverade? Du skrev om vikvägg och tänkbara lösningar.
Kram Anna

Svar: Jag kom fram till att jag behåller sovalkoven. ☺️
Josefin -My Happy Days-

2018-12-05 @ 22:44:28
Postat av: Rebecca Adnell

Det är mitt i natten, men jag blev nu sugen på varm choklad... ;)

Svar: Kul att jag kunde inspirera, även om mitt i natten. :)
Josefin -My Happy Days-

2018-12-06 @ 00:52:24
URL: http://adnellphotography.blogg.se/
Postat av: Magda-lena

Du har mycket inspirerande tavlor öven soffan! denna typ an inredningsdetaljer, egentligen inspirationsideer leter jag efter för tillfället, så tack för det! jag tänkte bland mina egna bilder och såna med fasta motiv.

Svar: Vad kul att du fastande för mina tavlor, alltid roligt när man kan inspirera andra!
Josefin -My Happy Days-

2018-12-07 @ 12:13:39


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0