Trollstigen i dimma

 
Från Geiranger vidare in i dimman upp i bergen mot Trollstigen som stod näst på tur under vår Norgeresa. Vägen upp i bergen var denna dag så dimmig att det bara var några meter framför sig man såg, så det blev en försiktig tur med husbilen på de slingriga smala bergsvägarna, man såg ju knappt när man fick möte! Sista biten var det enormt lång kö, bilen stod helt stilla under flera längre stunder. Under denna kö som kom tre söta orädda får fram ur dimman och gick nyfiket fram till bilkön, perfekt fotomoment! När vi kommit fram till Trollstigen Kafé som ligger precis innan Trollstigens början så bestämde vi oss för att stanna på parkeringen där och vänta ut dimman över natten för att göra ett nytt försök på morgon.
 
Dimman lättade något nästa dag men ännu låg tjocka dimmslöjor över bergstopparna. Så upplevelsen nerför Trollstigen blev lite sisodär, jag kan inte säga att jag blev så tagen alls faktiskt. Kanske hade jag för stora förväntingar men tyckte att vägarna uppför Galdhøpiggen och till Geiranger var en mycket häftigare upplevelse! 
 

Kommentarer
Postat av: Ida

Wow, häftiga bilder! :)

2018-07-23 @ 22:43:23
URL: http://idabjelkert.blogg.se
Postat av: matildabergstedt.blogg.se

Vilka drömmiga bilder!

2018-07-24 @ 08:13:32
URL: http://matildabergstedt.blogg.se/
Postat av: Emmelie - mamma till två och sjuksköterska.

Alltså du lyckas verkligen fånga känslan och magin i alla dina bilder. Det känns typ som om man vore med dig där och såg det med egna ögon.

2018-07-24 @ 21:41:32
URL: http://www.emmgus.blogg.se


Följ min blogg på bloglovin!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0